Probleme în coaliţie? ALDE merge la consultările de la Cotroceni fără PSD - surse

Probleme în coaliţie? ALDE merge la consultările de la Cotroceni fără PSD - surse
| Foto: ziuanews.ro

Potrivit unor surse din partid, ALDE va participa, miercuri, la consultările de la Cotroceni pe tema legislaţiei din  Justiţie, dar nu va merge împreună cu PSD.

La rândul lor, social-democraţii se vor reuni miercuri, de la ora 10:30, la Palatul Parlamentului, într-o şedinţă a Biroului Permanent Naţional, pentru a decide dacă participă la consultările convocate de preşedintele Klaus Iohannis.

Luni, preşedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament, prin care îi invită la consultări, la Palatul Cotroceni, pe tema legislaţiei din domeniul Justiţiei.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, consultările vor avea loc miercuri. De la ora 15:00 este aşteptată delegaţia Partidului Social Democrat, de la ora 15:30 - Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, de la ora 16:00 - delegaţia Partidului Naţional Liberal, de la 16:30 - Uniunea Salvaţi România, de la ora 17:00 - Uniunea Democrată Maghiară din România, de la ora 17:30 - Partidul Mişcarea Populară, iar de la ora 18:00 - reprezentanţii Grupului parlamentar al minorităţilor naţionale.

Loading...
Comenteaza