PROMO - Ion Țiriac vine la Jocuri de Putere (Realitatea TV, ora 21.00)

PROMO - Ion Țiriac vine la Jocuri de Putere (Realitatea TV, ora 21.00)
Omul de afaceri Ion Țiriac este invitatul lui Rareș Bogdan la emisiunea Jocuri de Putere.

În această seară, de la ora 21.00, Ion Țiriac vine la "Jocuri de Putere" și spune de ce continuă să creadă în țara sa în ciuda eșecului deplin al clasei politice. Află de la un brașovean a cărui voce este respectată pe tot globul care sunt cărțile pe care le poate juca România pentru a căpăta respectul lumii civilizate.

Mai este sportul asul din mânecă? Ce facem cu Sportul? De ce a decăzut gimnastica? Care este adevărul despre relația lui Ion Țiriac cu Simona Halep? Care este starea tenisului romanesc? Cum poate avea Budapesta 24 de patinoare acoperite si Debrecen 4 iar Bucurestiul unul si ala extrem de vechi?

Ce poate forța clasa politică să se reformeze dacă de ea depinde sănătatea economiei care crează locuri de muncă? Cum ar face selecția unei noi generații de politicieni?

De ce nu reușește România să atragă fonduri europene pentru a crește nivelul de viață al cetățenilor ei? Care este adevarul despre atragerea Fondurilor Europene?

Este sau nu implicat in EADS?

Cum ar rezolva criza refugiatilor?

Iar de la ora 22.30 vei afla de ce trebuie sa-si regandeasca PNL strategia după ce Gabriel Oprea a refuzat sa demisioneze din cauza lipsei de transparenta de dupa accidentul in care a pierit un politist ce facea parte din coloana sa oficiala. Ce s-a schimbat pe scena politică odată cu pozitionarea ferma a vicepremierului?

Vei afla adevarul despre negocierile subterane dintre dreapta si stanga politica!

Dar si ce efect va avea asupra partidului condus de Liviu Dragnea, la alegerile din 2016, monolitul PSD-UNPR

Totul asta-seara, la "Jocuri de Putere", pe Realitatea TV, Realitatea FM si realitatea.net!

 

Loading...
Comenteaza