PSD a ales un candidat independent pentru primăria Floreşti

PSD a ales un candidat independent pentru primăria Floreşti
Conducerea Partidului Social Democrat Cluj a ales să arunce în lupta pentru fotoliul de primar al celei mai populate comune din ţară un candidat independent.

Social democraţii au decis să fie reprezentaţi de jurnalistul şi preotul ortodox Dinu Criste la alegerile locale din iunie de la primăria Floreşti. 

Imediat după anunţul privind candidatura sa, Criste a afirmat, într-o conferinţă de presă, că vrea ca viitorul mandat, în cazul în care îl va câştiga, să fie sub genericul "O viaţă de calitate!". 

Programul lui în şapte puncte se va axa preponderent pe fluidizarea traficului către Cluj-Napoca, transformarea Floreştiului într-o comunitate cu viaţă proprie, crearea de locuri de muncă pentru locuitorii comunei, atragerea investitorilor, dezvoltarea unui parc industrial, construirea de parcuri, creşe şi grădiniţe, înfiinţarea unei baze sportive şi a unui departament pentru atragerea fondurilor europene sau înfiinţarea unui centru civic. "Trebuie să redăm floreştenilor demnitatea şi mândria de a fi locuitori ai comunei Floreşti", a spus Criste.

Şeful organizaţiei judeţene, Remus Lăpuşan, anunţase public în urmă cu o săptămână alţi doi posibili candidaţi de primar din partea PSD pentru comuna Floreşti, şi anume Ionuţ Moldovan şi Cezar Sănduleanu, membri ai organizaţiei floreştene a partidului. Încă de atunci, Lăpuşan lăsase să se înţeleagă că favoritul este Dinu Criste. 

„Timp de patru luni am avut mai multe discuţii cu societatea civilă din Floreşti şi şi colegi de-ai mei am fost şi am vorbit cu locuitorii comunei, cu oamenii de afaceri şi se pare că oamenii îşi doresc un candidat de primar fără apartenenţă politică", declarase el.

Loading...
Comenteaza