PSD Cluj: Cod roşu în privinţa atragerii fondurilor europene în Cluj-Napoca

PSD Cluj: Cod roşu în privinţa atragerii fondurilor europene în Cluj-Napoca
Preşedintele interimar al PSD Cluj afirmă că în ultimii ani primarul Emil Boc şi consilierii PNL Cluj-Napoca au fost depăşiţi de situaţie în privinţa atragerii de fonduri europene pentru obiectivele de dezvoltare ale municipiului Cluj-Napoca.

Potrivit liderilor PSD Cluj, Primăria Cluj-Napoca are mari întârzieri la două dintre cele mai mari proiecte finanţate cu fonduri europene: Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative - CREIC (Buftea de Cluj) și Centrul de Sprijinire a Afacerilor T.E.A.M (Tehnologie, Evoluție, Antreprenoriat, Microîntreprindere), situate pe dealul Lomb, în condiţiile în care ambele trebuiau încheiate până la sfârșitul lui 2016.

„Sunt oraşe în Bulgaria care au reuşit să atragă mai multe fonduri europene decât cei din primăria Cluj-Napoca. De asemenea, Emil Boc poate să ia meditaţii chiar de la colegii săi de partid, primarii din Oradea şi Alba Iulia care au reuşit atragă fonduri pentru mai multe proiecte europene în perioada 2012-2016" a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

„Domnule primar, când veţi prezenta concluziile acestui eşec administrativ şi ce măsuri veţi lua în viitor pentru ca municipalitatea să atragă mai multe fonduri europene" a mai afirmat deputatul Horia Nasra.

ZIUA de CLUJ a cerut şi primărie clujene un punct de vedere despre problemele semnalate de social democraţii clujeni, dar până la publicarea acestui articol ziarul nostru nu a primit un răspuns.

 

Loading...
Comenteaza