PSD Cluj-Napoca îi cere lui Boc să facă publice detaliile colaborării cu Mihai Lucan. Ce spune Primăria Cluj

PSD Cluj-Napoca îi cere lui Boc să facă publice detaliile colaborării cu Mihai Lucan. Ce spune Primăria Cluj
Consilierii locali PSD Cluj-Napoca, prin liderul de grup Dan Morar, solicită primarului Emil Boc comunicarea publică a tuturor hotărârilor Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca care au vizat colaborarea între Primăria Cluj-Napoca, atât cu clinica medicului Mihai Lucan, Lukmed, cât şi cu Institutul Urologic şi de Transplant Renal.

"Solicităm primarului Emil Boc prezentarea acestor documente din necesitatea de a şterge această pată neagră care este aruncată în aceste zile asupra sistemului medical din Cluj-Napoca. Este extrem de important să aflam dacă există ceva care se poate imputa primăriei în această colaborare, să aflăm istoricul colaborării cu Lukmed şi cu Institutul Urologic, să vedem dacă există vreo vină şi cine este vinovat.

Nu este normal ca din cauza unor presupuse acte ilegale, imorale sau de altă natură a unui medic, întregul sistem medical din Cluj-Napoca să fie demonizat, nu suntem de acord ca unii politicieni să îşi facă imagine publică aruncând cu acuze în toate parţile.

Este foarte important ca ancheta DIICOT să îşi continue drumul, nu e deloc sănătos ca din cauza unei persone să aibă de suferit tot sistemul medical de elită din Cluj-Napoca. Primăria Cluj Napoca, primarul Emil Boc, trebuie sa publice extrem de rapid aceste documente, atât din mandatul său de primar cât şi din perioadele altor primari" a declarat  consilierul local Dan Morar.

Reprezentanţii Biroului de presă al Primăriei Cluj-Napoca, au comunicat, la cererea ZIUA de Cluj, referitor la solicitarea PSD Cluj, că toate hotărârile Consiliului Local din 2005 până în prezent sunt postate pe site-ul municipalităţii, iar orice altă hotărâre din 2004 sau mai veche, poate fi consultată, la cerere, la sediul Primăriei Cluj-Napoca.

 

Loading...
Comenteaza