PSD Sibiu, despre incidentul Terea: Protestatarii, coordonaţi de ”statul paralel”

PSD Sibiu, despre incidentul Terea: Protestatarii, coordonaţi de ”statul paralel”
Există grupuri manipulate de câţiva indivizi extrem de periculoşi, coordonaţi de cei care conduc statul paralel, susţine PSD Sibiu referitor la incidentul în care a fost implicat deputatul Ioan Terea, acuzat de unii protestatari că a vrut să dea cu maşina peste ei.

Reprezentanţii PSD Sibiu au transmis, joi, un comunicat de presă, prin care îşi arată îngrijorarea faţă de ceea ce se întâmplă în stradă şi spun că deputatul Ioan Terea a fost "agresat din senin".

"Suntem martorii unor manifestaţii de stradă care au depăşit cu mult normele unor proteste democratice. Ne exprimăm îngrijorarea pentru ceea ce se întâmplă de câteva zile în stradă, mai ales că, este evident că felul în care au ales cei câţiva protestatari (aceiaşi de fiecare dată) să manifeste, devine din ce în ce mai periculos pentru întreaga societate. Aseară, unul dintre colegii noştri a fost pur şi simplu agresat din senin, fără să fi avut vreo şansă să se apere. Maşina în care se afla deputatul Ioan Terea a fost lovită de doi indivizi care nu au putut fi opriţi nici măcar de forţele de ordine", susţin social-democraţii de la Sibiu, organizaţie din care face parte deputatul Ioan Terea.

PSD Sibiu crede că există printre protestatari "grupuri manipulate de indivizi extrem de periculoşi", coordonaţi de "statul paralel".

"Facem apel către protestatarii de bună credinţă să nu accepte manifestaţiile violente şi să se retragă din grupurile manipulate de câţiva indivizi extrem de periculoşi, care, este evident că sunt coordonaţi de cei care conduc statul paralel şi vor să blocheze activitatea Parlamentului României. Nu mai există nicio îndoială că în stradă, printre protestatari, sunt permanent câteva personaje care instigă la violenţă şi încearcă să-i manipuleze pe cei paşnici", se arată în comunicatul PSD Sibiu.

Poliţia Capitalei a anunţat, joi, că a deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă ce va fi înaintat Parchetului General, în cazul deputatului PSD Ioan Terea, care a susţinut că autoturismul i-a fost lovit de protestatari, aceştia din urmă declarând, însă, că parlamentarul a vrut să dea cu maşina peste ei.

Deputatul PSD a negat însă că ar fi intenţionat să-i acroşeze pe manifestanţi. "Cum să-i acroşez? Cu partea laterală a maşinii? Că pe botul maşinii nu sunt niciun fel de urme, doar pe lateral stânga", a spus Terea.

 

Loading...
Comenteaza