Rareş Bogdan a analizat şansele lui Liviu Dragnea. "Doar dacă gazează vreo 15 milioane de români" / "Ce sinistru individ"

Rareş Bogdan a analizat şansele lui Liviu Dragnea. "Doar dacă gazează vreo 15 milioane de români" / "Ce sinistru individ"
Liviu Dragnea | Foto: stirileprotv.ro

Jurnalistul a comentat informaţia potrivit căreia mai mulţi judecători ai CCR ar fi fost chemaţi la „discuţii” cu „şefi din PSD” pentru a condamna presupusele ”legături secrete dintre justiţie şi serviciile de informaţii”.

"Voi ce părere aveţi? Eu cred, sincer, că infractorul ăsta nu mai are şanse nici măcar în Republica Teleorman. În România, doar dacă “gazează” vreo 15 milioane de români, ce nu vor să îl vadă nici măcar în faţa ochilor. Ce sinistru individ, ăsta îţi închipuie că lumea chiar îl iubeşte. Când puterea se transformă în nebunie", a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

"Mai mulți membri ai CCR (și nu doar cei propuși de PSD) au fost chemați la discuții cu șefi din partid, iar când nu au putut sau nu au vrut să meargă, s-a dus Florin Iordache la ei, să le reamintească ce au de făcut dar și de ce merită să-i ajute", a anunţat jurnalistul Dan Turturică.

Potrivit acestuia, "cele două reuniuni ale PSD de duminică, Comitetul Executiv și Consiliul Național, ar putea intra în istoria partidului. Ar putea scrie cel mai negru capitol dintr-o istorie oricum încărcată de agresiuni împotriva cetățenilor și a interesului național. Duminică, PSD ar putea decide, prin vot, că vrea scoaterea, de facto, a României din Uniunea Europeană și din parteneriatul strategic cu SUA".

"Sigur, nu vor folosi aceste cuvinte. Poate nu vor folosi nici cuvintele grațiere și amnistie. Poate se vor folosi de formula eufemistică și profund mincinoasă că vor repararea efectelor ”abuzurilor din justiție.” Indiferent însă ce cuvinte vor alege, știm precis ce se ascunde în spatele lor: iertarea marilor infractori cărora PSD le datorează ceva. Sau de la care așteaptă ceva", afirmă jurnalistul.

Loading...
Comenteaza