Rareș Bogdan confirmă: "Da, așa e! PSD riscă să dispară. Faceți mai bine poze cu scaunele pe care dormiți, căci rămâneți fără ele"

Rareș Bogdan confirmă: "Da, așa e! PSD riscă să dispară. Faceți mai bine poze cu scaunele pe care dormiți, căci rămâneți fără ele"
| Foto: realitatea.net

Liberalul Rareș Bogdan este de acord cu președintele PSD, Viorica Dăncilă, care ar fi afirmat că partidul riscă să dispără de pe scena politică în următoarea perioadă.

"Da, așa e! PSD riscă să dispară. Urmează trei rânduri de alegeri pe care le va pierde. Nu vor mai fi aleși nici la șefia unei asociații de locatari. Când politizezi totul și numești slugi peste tot, când îți bați joc de români și le spui „golani”, „derbedei” și „vagabonzi” celor care te critică, când îi tratezi pe pensionari ca pe niște nerozi, când îi jignești pe tineri, când umilești milioane de români care de disperare au plecat din țară, când dai legi pentru a scăpa de dosare, când gazezi populația și o ameninți cu dosare penale dacă ți se opune nu ai decât un destin: pulberea. Faceți mai bine poze cu scaunele pe care dormiți, căci într-un fel sau altul, rămâneți fără ele", a scris Rareș Bogdan, pe Facebook. 

Prin mesajul său, liberalul întărește afirmația președintelui PSD, Viorica Dăncilă, care, potrivit Digi.ro, le-ar fi transmis luni deputaților, în ședința de grup, că partidul riscă să dispară de pe scena politică dacă pierde guvernarea și dacă va obține un rezultat prost la alegerile prezidențiale.

Loading...
Comenteaza