Rareş Bogdan, după ce Iohannis a cerut demisia premierului Dăncilă: "Acesta este Preşedintele de care are nevoie România"

Rareş Bogdan, după ce Iohannis a cerut demisia premierului Dăncilă: "Acesta este Preşedintele de care are nevoie România"
| Foto: Arhiva

"Klaus Iohannis de neoprit! Acesta este Preşedintele de care are nevoie România. Pe acest Preşedinte l-am votat şi l-am susţinut în 2014. Aşa DA!", spune realizatorul Realitatea TV Rareș Bogdan după ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Viorica Dăncilă.

"Vineri ora 11.00, declaratia lui Klaus Iohannis a căzut ca un bolovan în capul PSD: “Am evaluat activitatea Doamnei Dăncilă şi la 3 luni am ajuns la concluzia că Doamna Dancilă nu face faţă poziției de Prim Ministru. Nu este capabilă sa conducă Executivul. Guvernul sub conducerea sa a devenit o vulnerabilitate pentru România. SOLICIT public demisia Doamnei Dancilă din funcția de prim ministru!”

ABIA ACUM ÎNCEPE BALUL. PSD/Alde a prăbușit economia ţării: ROBOR a crescut de la 0,78 la 2,46 în 15 luni, inflația a explodat pur şi simplu, de la 0,2 a urcat la 5,1% in 15 luni, BNR pompează zilnic bani în piaţă pentru a ţine Euro sub 5 lei, utilitățile au crescut, carburanții s-au scumpit, iar mâncarea a devenit mai scumpă la produsele de bază decât în Elveția", mai spune Rareş Bogdan.

Cele mai importante declaraţii ale preşedintelui Klaus Iohannis:

- Întâlnire urma să aibă va temă centrală conflictul între Guvern-PSD-BNR. Asupra acestor chestiuni m-am mai exprimat si vreau să repet două lucruri: Rolul BNR e clar determinat şi calitatea sa e independenţa politică. E foarte evident că PSD pune sub semnul întrebării această independenţă.

- BNR nu poate fi acaparat politic de PSD, trebuie să rămână independent.

- Chiar şi aşa  de dorit ca politicile BNR şi ale guvernului să fie într-o măsură rezonabilă corelate. Am vrut să mediez. Dna Dăncilă nu a înţeles acest lucru.

- Săptămâna trecută în guvern s-a discutat un memorandum secret de politică externă.

- Despre jurământ: înseamnă că se respectă şi colaborarea loială în interesul României şi al românilor.Dna. Dăncilă a preferat să execute ordinele venite de la partid. Eu retrag încrederea doamnei Dăncilă. 

Loading...
Comenteaza