Rareș Bogdan: Parcă trăiesc într-un film! S-au întors strigoii comunismului să conducă România

Rareș Bogdan: Parcă trăiesc într-un film! S-au întors strigoii comunismului să conducă România

Liberalul Rareș Bogdan spune că, prin PSD, s-au întors la conducerea României stafiile comunismului și dă ca exemplu un prieten al lui Nicu Ceaușescu care acum e "sfătuitorul nr.1" al premierului Dăncilă.

„Parcă trăiesc într-un film în care stafiile trecutului – ba unii actori care erau prin roluri de cooperatiști-șefi, ba dl Daea care vine din străvechile cooperative agricole, ba dl acesta care e consilierul d-nei premier, Ică Voinea, vin din niște tenebre, din niște peșteri, după 30 de ani s-au întors strigoii comunismului să conducă România. Lucrul ăsta nu se poate!”, a spus liberalul, la Digi24.

Rareș Bogdan l-a dat ca exemplu pe Florea Voinea, care ar fi fost un bun prieten de-al lui Nicu Ceaușescu și despre care presa a scris că ar fi un apropiat al premierului Viorica Dăncilă.

„Avem un prim-ministru care astăzi stă agățată de un fost ofițer DIE, care a devenit sfătuitorul nr.1 al acestei doamne. Nu se poate așa ceva! Parcă sunt scoși de la naftalină. Personaje de lângă Nicușor Ceaușescu – eu aveam 12 ani când Nicușor Ceaușescu făcea legea. Personajul nr.1 de lângă Viorica Dăncilă este un personaj care a stat umăr la umăr, prieten de nădejde al lui Nicușor Ceaușescu. Ăștia s-au reinventat ca niște stafii și ne bântuie în momentul ăsta viețile, în Palatul Victoria, conduc România. Acest individ i-a pus pe masa d-nei Dăncilă în urmă cu 10 zile o propunere de consul general la unele dintre cele mai importante consulate ale România, la Milano, un personaj care vine din vechea Securitate, acuzat de tot felul de legături cu proxeneți, cu crimă organizată, și d-na Dăncilă a semnat, pentru că nu știe ce semnează”, a mai spus Rareș Bogdan.

Loading...
Comenteaza