Rareș Bogdan: “Țara are nevoie de un restart de proporții! Iată planul nostru”

Rareș Bogdan: “Țara are nevoie de un restart de proporții! Iată planul nostru”

Europarlamentarul PNL, Rareş Bogdan, care a fost votat, joi, pentru a fi prim-vicepreşedintele partidului, spune că liberalii nu au fost nicicând mai puternici și că vor reuși să dea țării un restartul de care are nevoie.

Rareș Bogdan susține că PNL are "toate ingredientele" necesare pentru a uni toate energiile utile ale României, de la cei tineri, până la cei vârstnici și dezvăluie planul pe care îl are partidul pentru a da "un restart de proporții" țării.

“Visez o lume în care tânăra generație își găsește ancora națională alături de maturi, a căror experiență este de diamant!
Partidul Național Liberal poate uni toate energiile utile României. Avem forța de a uni inteligența exuberantă a tinerilor cu experiența maturilor pentru a obține o renaștere națională. Noi nu întoarcem spatele pensionarilor, nu-i aruncăm la coș, nu ne prefacem că ne pasă! Putem pune la aceeași masă, într-un forum cinstit, pe toți cei care sunt originali, harnici și competenți, dar mai ales patrioți.
Avem toate ingredientele. Avem înaintași care au modernizat România. ADN-ul PNL conține succesul, reforma, unitatea națională. Nouă nu ne trebuie certificate de patrioți, deoarece ne curge țara prin vene. Iar țara, acum, are nevoie de un restart de proporții. O vom face noi!

Iată planul:

1. câștigăm, alături de domnul Klaus Iohannis, alegerile prezidențiale
2. Câștigăm alegerile locale
3. Câștigăm alegerile parlamentare", a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

Europarlamentarul afirmă și că PNL nu a fost niciodată mai puternic și că liberalii nu vor face "niciun pas înapoi până când românii, oriunde ar trăi, nu vor recăpăta speranța în viitorul țării lor".

"Niciodată, PNL nu a fost mai puternic. Nu vom rata momentul nostru astral, așa cum, în urmă cu 100 de ani, nici înaintașii noștrii nu au făcut-o.
Avem soluții pentru economie, pentru educație, pentru sănătate, pentru capitalul românesc.
Noi nu suntem un experiment, ci vocea tuturor românilor onești care îmbină tradiția cu ideile moderne. 
Putem fi coloana vertebrală a progresului României. Nu vom face niciun pas înapoi până când românii, oriunde ar trăi, nu vor recăpăta speranța în viitorul țării lor.
Avem o datorie față de 5 milioane de români alungați de acasă în patrii de împrumut.
Avem o datorie față de copiii noștri care ne întreabă de ce nu plecăm!
Iată de ce nu plecăm: avem o misiune de luptă, iar pe-al nostru steag e scris iubire. Iubirea pentru această țară, pe care nu o putem abandona în mâinile unor clanuri.
Datorită valorilor nostre, nu abandonăm țara în mâinie celor care o vor săracă, subdezvoltată, bolnavă, needucată. Nu negociem cu teroriștii politici, nu negociem cu PSD! Nu tranzacționăm Justiția!
Vom face din PNL torța olimpică a României!”, a mai precizat Rareș Bogdan.

Mesajul vine după ce europarlamentarul a fost votat, joi, în cadrul Consiliului Naţional al PNL, prim-vicepreşedinte al partidului. 

Loading...
Comenteaza