News alert Răzmeriță în Transilvania? Liderii PSD din Ardeal îi cer lui Dragnea convocarea rapidă a unui CExN

Răzmeriță în Transilvania? Liderii PSD din Ardeal îi cer lui Dragnea convocarea rapidă a unui CExN
Liviu Dragnea | Foto: stirileprotv.ro
Răzmeriță în Transilvania? Liderii PSD din Ardeal îi cer lui Dragnea convocarea rapidă a unui CExN
Cioloș, la Cluj: "Dragnea are halucinații cu tentative de asasinat închipuite"

Vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea a anunţat, sâmbătă, pe Facebook, că liderii organizaţiilor PSD din Transilvania îi cer preşedintelui Liviu Dragnea, convocarea unei şedinţe a CExN pentru „a clarifica eventualele nemulţumiri” din partid.

„Am avut în această după amiază o întâlnire cu colegii din PSD din Transilvania. Am discutat câteva ore, fiecare cu argumentele sale, despre direcţia în care trebuie să se îndrepte pe termen scurt şi mediu Partidul Social Democrat. M-am bucurat enorm să văd că părerile coincid în cele mai multe privinţe şi am stabilit că începând de astăzi vom vorbi între noi, membrii PSD din Transilvania, mult mai des şi vom avea poziţii unitare atunci când se va vorbi despre viitorul nostru", a scris sâmbătă, pe Facebook, Gabriel Zetea, vicepreşedinte PSD şi preşedinte PSD Maramureş.

Potrivit lui Zetea, liderii social democraţi din Ardeal vor ca scandalul din interiorul partidului să fie tranşat cât mai repede.

„Toate atacurile şi disensiunile publice între membrii PSD cu funcţii de conducere de la Bucureşti trebuie să înceteze rapid pentru a ne concentra pe rezultatele guvernării şi pentru a ne putea ţine de cuvântul dat românilor în 2016", a mai scris Zetea pe Facebook, subliinind și faptul că organizaţiile judeţene PSD din Transilvania susțin "fără rezerve Guvernul PSD-ALDE și aplicarea în continuare a Programului de Guvernare".

Vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea transmite și faptul că liderii PSD din Ardeal cer convocarea Comitetului Executiv Naţional pentru a "clarifica eventualele nemulţumiri a unor colegi".

"Cerem preşedintelui Liviu Dragnea convocarea în cel mai scurt timp posibil a unei şedinţe (sau a câte şedinţe este nevoie) a Comitetului Executiv Naţional. (...) PSD este un partid democratic unde fiecare are dreptul să îşi exprime liber punctul de vedere dar ne dorim să auzim nemulţumirile în cadrul şedinţelor statutare ale partidului şi nu în mass media", încheie Gabriel Zetea.

 

Loading...
Comenteaza