News alert Scos la mitingul PSD cu japca? Mesaje din Cluj pe site-ul unde poţi reclama presiuni: "Ameninţări cu tăierea din salarii şi demisia"

Scos la mitingul PSD cu japca?  Mesaje din Cluj pe site-ul unde poţi reclama presiuni: "Ameninţări cu tăierea din salarii şi demisia"

Grupul civic Geeks for Democracy a lansat site-ul MitingcuJapca.ro, unde îi încurajează pe cetățenii din țară care sunt constrânși să participe la mitingul organizat de PSD să povestească despre aceste abuzuri.

Mai multe persoane au postat deja mesaje în care se plâng că au fost amenințate că vor fi concediate sau că vor suporta unele consecințe, dacă nu își aduc la miting inclusiv membrii familiei, în timp ce altora li se promit favoruri dacă participă la manifestație. 

Două reclamaţii provin din oraşul Turda, judeţul Cluj: "Ar trebui să mergem să dăm și noi bine", "Angajaţii primăriei, şi nu doar, sunt obligaţi de primarul PSD să meargă la miting împotriva voinţei lor. Cei care refuză sunt amenintaţi cu tăierea din salarii şi demisia", se arată în mesajele postate pe site-ul menţionat mai sus.

LISTA INTEGRALĂ A MESAJELOR AICI.

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, susţine că filiala va conta la mitingul de la Bucureşti pe "câteva mii de oameni", atât membri şi simpatizanţi, cât şi clujeni nemulţumiţi de atacurile împotriva Guvernului. "Fiecare preşedinte de organizaţie locală are libertate totală de organizare a deplasării la miting cu diverse mijloace de transport", a spus Nasra.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat luni că mitingul împotriva abuzurilor va avea loc sâmbătă, ora 20.00, în Piaţa Victoriei, în condiţiile în care "există o putere subterană care parazitează deciziile importante".

"Un miting organizat împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp, faptul că democraţia şi statul de drept sunt afectate de câţiva ani în România. Facem acest miting pentru a arăta că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi aşteptăm pe toţi acre vor să trăiască într-o ţară liberă, în care să nu mai fie instituţii aflate sub teroare, unde, din cauza unei propagande toxice uriaşe se pune problema ca o putere subterană să paraziteze deciziile şi să influenţeze într-un mod ocult decizii importante, să permită instruziuni neconstituţionale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti să fie închise, zeci, mii de destine să fie distruse", a declarat luni, după şedinţa PSD, Liviu Dragnea.

Mitingul organizat de PSD va avea loc sâmbătă, 9 iunie, începând cu ora 20.00, în Piaţa Victoriei

Loading...
Comenteaza