Senator clujean, adus cu ambulanța la Parlament pentru a vota moțiunea

Senator clujean, adus cu ambulanța la Parlament pentru a vota moțiunea

Senatorul clujean Cristian Lungu, a amânat o intervenție chirurgicală pentru a vota.

Deși cu probleme de sănătate, senatorul clujean Cristian Lungu, și-a decalat o intervenție chirurgicală doar pentru a vota moțiunea de cenzură. Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă era marele subiect ce a ținut opinia publică în continuă tensiune. Azi, joi, 10 octombrie, moțiunea a fost adoptată, iar guvernul PSD a fost demis.

În această zi tensionată, când s-au dus negocieri la sânge pentru voturi, unul dintre senatorii PMP, clujeanul Cristian Lungu, nu a lăsat nimic să îi stea în cale. Cu probleme de sănătate, acesta a decalat o intervenție chirurgicală, programată la Cluj-Napoca, doar pentru a se prezenta la vot.

„Votul e secret. (Mă simt n.r.) destul de rău, după moțiune ma întorc la Cluj pentru operație. Președintele Tomac mi-a spus ieri că nu trebuie să vin, este exclus, dar pentru că au existat anumite voci cum că aș trăda partidul și aș masca asta cu boala, am decis să vin. Domnul doctor de la Cluj m-a obligat să dau două declarații în care îmi aducea la cunoștință toate riscurile.E un abces perirenal, cauzat de o înțepătură în coloană. Este foarte dureros. Mi s-a recomandat repaos. Am decalat cu o zi operația”, a declarat Vasile Cristian Lungu.

Senatorul a fost dus cu ambulanţa până la Aeroport. De acolo a luat avionul. În Bucureşti către Parlament, pentru a-si exercita votul, a fost transportat cu o ambulanţă din Bucuresti.

 

Loading...
Comenteaza