Sighiartău, secretar general al PNL: Să ţinem drept drumul occidental al României

Sighiartău, secretar general al PNL: Să ţinem drept drumul occidental al României
Deputatul Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, susţine, în mesajul său de Ziua Naţională, că datoria politicienilor faţă de români este să valorifice potenţialul de creativitate şi energiile pozitive ale românilor şi ”să ţină drept” drumul occidental al României.

"Ziua Naţională este, mai întâi de toate, ziua românilor obişnuiţi care îşi sărbătoresc ţara firesc, cu gesturi simple şi bucuria de a fi împreună", se arată în mesajul lui Robert Sighiartău de 1 Decembrie.

Sighiartău notează cum, de la an la an, tot mai mulţi români poartă tricolorul de Ziua Naţională, fiecare dintre ei aceste steaguri reprezentând o declaraţie de iubire faţă de ţară, lucru pe care politicienii sunt obligaţi să-l respcte şi să-i exploateze potenţialul.

"Datoria noastră, ca politicieni, este să evităm festivismele goale şi înţepenite şi să valorificăm, prin acţiuni concrete, uriaşul potenţial de creativitate, energii pozitive şi solidaritate pe care îl au concetăţenii noştri din ţară şi din afara ei. Să unim, prin autostrăzi, regiunile istorice ale României şi România cu Occidentul. Aceasta ar fi, simbolic, a doua Mare Unire pe care avem datoria istorică să o facem. Să aducem România mai aproape de nivelul de trai şi dezvoltare al ţărilor occidentale care ne sunt aliaţi şi parteneri strategici. Să ţinem drept drumul occidental al României !", mai spune secretarul general al PNL.

La rândul său, liderul liberalilor, Ludovic Orban, a postat pe Facebook o imagine pe care stă scris "La muţi ani, România! La mulţi ani, români!", imagine însoţită de comentariul: "Mai avem un an până la centenar!"

 

Loading...
Comenteaza