Vâlcov: Nu am făcut făcut niciodată vreo evaluare a miniştrilor

Vâlcov: Nu am făcut făcut niciodată vreo evaluare a miniştrilor

Darius Vâlcov, consilierul de stat al premierului Dăncilă a declarat, luni, că nu a făcut niciodată vreo evaluare a miniştrilor precizând, însă, că a fost coordonatorul programului de guvernare alături de Liviu Dragnea.

"Nu am făcut nicio evaluare a miniştrilor niciodată, am făcut evaluarea stadiului îndeplinirii programului de guvernare. Evaluarea miniştrilor se face mult mai amplu, se face ţinând cont şi de această evaluare a îndeplinirii programului de guvernare, dar sun şi multe alte lucruri care se iau în calculc. Şi aceea se face de către preşedinţii coaliţiei şi de către prim-ministrul României. Eu consiliez primul-ministru din punct de vedere economic şi social, al situaţiei macro-economice şi al îndeplinirii programului de guvernare, nu am nicio legătură cu conducerea de facto a guvernului României", a declarat, luni seară, Darius Vâlcov, la Antena 3.

Afirmaţiile lui Darius Vâlcov vin în contextul în care, în iunie 2017, fostul premier Sorin Grindeanu anunţa că din comisia de evaluare a miniştrilor Cabinetului pe care îl conducea la acea vreme se numără Darius Vâlcov. Ulterior, PSD a decis să-i retragă sprijinul politic lui Sorin Grindeanu, acesta a anunţat că nu va demisiona, însă pe 21 iunie, Cabinetul Grindeanu a fost demis prin moţiune de cenzură.

Darius Vâlcov a precizat că a fost coordonatorul programului de guvernare, participând la toate etapele acestuia, alături de preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Loading...
Comenteaza