Viorica Dăncilă, pensionarilor din PSD: "Nu-mi dau demisia sub nicio formă"

Viorica Dăncilă, pensionarilor din PSD: "Nu-mi dau demisia sub nicio formă"

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, la întâlnirea cu pensionarii social-democraţi, că nu îşi va da demisia din funcţie atâta timp cât are sprijinul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, şi al coaliţiei de guvernare.

Premierul Viorica Dăncilă le-a transmis pensionarilor din PSD prezenţi joi la Parlamentul României că nu intenţionează să demisioneze, aşa cum i-a cerut preşedintele Iohannis, şi că se aştepta, date fiind rezultatele economice bune, ca "atunci când iei note bune să fii premiat".

De asemenea, la începutul şedinţei de guvern, Viorica Dăncilă a spus că, în ciuda declaraţiilor lui Iohannis care a prezentat un peisaj "apocaliptic" cu privire la situaţia economiei, INS a anunţat "cea mai mare creştere a puterii de cumpărare", scrie realitatea.net.

"Am văzut astăzi sau ieri că au apărut evaluările Institutului Naţional de Statistică şi am văzut că avem creştere economică, faptul că România merge pe un drum bun şi acest drum bun pe care merge România are ca sprijin programul de guvernare, vă are ca sprijin pe dumneavoastră, pensionarii din România. De aceea, mă aşteptam ca la acest rezultat - ca atunci când iei note bune - să fii un om premiat. Se pare că nu toată lumea este de aceeaşi părere. De aceea, mă simt obligată să vă spun dumneavoastră aici, la Consiliul Naţional al Pensionarilor social-democraţi, că nu îmi voi da demisia sub nicio formă, atâta timp cât am sprijinul preşedintelui partidului, atâta timp cât am sprijinul coaliţiei de guvernare şi atâta timp cât am sprijinul dumneavoastră", a spus Viorica Dăncilă, la şedinţa Consiliului Naţional al Pensionarilor social-democraţi.

Loading...
Comenteaza