Cremă de faţă, pentru toate tipurile de ten, uşor de făcut acasă. Vezi reţeta

Cremă de faţă, pentru toate tipurile de ten, uşor de făcut acasă. Vezi reţeta

Cel mai utilizat produs cosmetic pentru îngrijire şi înfrumuseţare este crema de faţă. Vă prezentăm o reţetă uşor de făcut acasă. 

Pentru toate tipurile de ten

Amestecati 100 ml de ulei de baza (pe care il alegeti in functie de felul tenului) cu patru linguri cu ulei de nuca de cocos si cu 100 g ceara de albine si puneti pe foc, la bain-marie, sa se topeasca ceara si uleiul de cocos si sa se omogenizeze. Pentru cei care nu stiu, uleiul de cocos se solidifica la temperaturi mai mici de 18°C, luand consistenta untului. Acesta este indicat in prepararea cremelor, deoarece este puternic hidratant, confera pielii stralucire si intarzie aparitia ridurilor, dar este si un bun liant pentru crema.

Dupa ce produsele au fost amestecate, puneti-le intr-un castron si lasati-le sa se raceasca la temperatura camerei. Intr-un alt recipient combinati 150 ml apa distilata cu 100 ml gel de aloe vera si o lingura cu vitamina A si una cu vitamina E uleioasa. Amestecati-le energic si adaugati treptat mixtura pe care ati lasat-o la racit. Continuati sa mixati pana cand devine ca o crema, apoi turnati-o intr-un borcan sau recipient cu capac si depozitati-o intr-un loc racoros. Folositi-o zilnic si veti observa ca tenul devine mai luminos si mai curat.
Aceasta crema este indicata pentru toate tipurile de ten.

 

Loading...
Etichete
Comenteaza