Dietă de vedetă. Cum se menţine în formă Kate Middleton

Dietă de vedetă. Cum se menţine în formă Kate Middleton

Kate Middleton nu este doar una dintre cele mai iubite figuri publice, ci și un exemplu de grație și stil pentru toate femeile din lume! Cu siguranță te-ai întrebat până acum cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat, mai ales după ce a adus pe lume trei copii.

Mult curry

Potrivit bucătarului șef al familiei regale, Carolyn Robb, ducesa adoră să își petreacă timpul în bucătărie, alături de familia sa. Kate a dezvoltat o pasiune pentru gătit, în special pentru mâncăruri cu curry. Ea însăși pregătește mâncarea pentru invitații care îi calcă pragul, iar prințul William obișnuiește să o tachineze, spunând că din cauza mâncării soției sale este atât de slab.

Slăbește cu alimente crude

Pentru a-și menține greutatea, Kate Middleton a ales să urmeze noul trend în diete, care presupune consumarea de alimente crude, în special fructe și legume. Acest regim o ajută să aibă o piele strălucitoare, un păr sănătos și unghii puternice. Cele mai iubite fructe și legume pe care Kate le mănâncă regulat sunt fructele goji, fructele de pădure, gazpacho, salata de pepene roșu, laptele de migdale și tabbouleh.

Îi place să încerce preparate noi

Deși mâncatul în fața camerei este puțin incomod și chiar jenant, Kate și William nu s-au putut abține să nu guste toate preparate în turul regal pe care l-au făcut în Canada. La un festival al mâncării și al vinului din Columbia britanică, ducesa de Cambridge nu s-a sfiit să încerce preparate noi și chiar să își spună părerea sinceră despre acele bunătăți.

Nu sare niciodată peste desert

La desert, familia regală are parte de rețete tradiționale, care s-au moștenit timp de decenii. Budinca delicioasă cu caramel Toffee este unul dintre cele mai îndrăgite deserturi pe care William îl mânca cu fratele său când erau copii la palatul Buckingham sau Kensington. De Crăciun, familia regală servește budincă sau tort de fructe la ceaiul de la ora 5, însă Kate își face poftele cu dulciurile sale preferate ori de câte ori dorește.

Loading...
Comenteaza