Fructul DRAGOSTEI şi al ROMANTISMULUI, previne CANCERUL şi bolile de INIMĂ, îmbunătăţeşte DIGESTIA

Fructul DRAGOSTEI şi al ROMANTISMULUI, previne CANCERUL şi bolile de INIMĂ, îmbunătăţeşte DIGESTIA
Incredibil de parfumat şi de delicios, acest fruct exotic, simbol al dragostei şi al romantismului, este un foarte puternic medicament natural.

Litchi, un fruct tropical nativ din provinciile Guangdong şi Fujian din China, a ajuns să fie apreciat în întreaga luem datorită gustului său finm, dulce şi foarte aromat.

Fructul a căpătat un loc de vază în China încă din antichitate. Legenda spune că împăratul Dinastiei Tang şi-ar fi trimis gărzile la aproape 1000 de kilometri depărtare pentru a-i aduce litchi şi a-şi ademeni concubina preferată. În ziua de azi, în parte şi datorită acestei istorioare, litchi-ul este considerat a fi un simbol al dragostei şi al romantismului.

Previne cancerul de sân

Două studii realizate de Universitatea Zhejiang Gonshang şi Spitalul West China de la Universitatea Sichuan au arătat că pulpa sa conţtine flavonoide foarte eficiente împotriva cancerului de sân.

Previne bolile de inimă

Bogat în vitamina C, litchi-ul ajută organismul să lupte împotriva bolilor de inimă. Această vitamină are rolul de a menţine şi sănătatea oaselor, a pielii şi a ţesuturilor.

Alungă gripa şi răceala

Tot datorită conţinutului de vitamina ce, aceste fructe au proprietatea de a alunga durerile de gât şi febra, tratând astfel răceala şi gripa.

Îmbunătăţeşte digestia

Litchi are proprietatea de a ajuta organismul să digere mâncarea şi, prin urmare, de a îmbunătăţi digestia.

Tratează glandele umflate

În acelaşi timp, litchi are capacitatea de a calma durerea şi de a reduce glandele umflate. Deşi nu există studii ştiinţifice care să ateste acest lucru, chinezii folosesc fructul pentru a trata aceste afecţiuni din timpuri străvechi.

Loading...
Comenteaza