Grapefruitul, o frumuseţe alternativă. 3 modalităţi în care să îl foloseşti în tratamentele de beauty

Grapefruitul, o frumuseţe alternativă. 3 modalităţi în care să îl foloseşti în tratamentele de beauty

Grapefruitul este utilizat, de asemenea, in cosmetica. Il regasim in destul de multe produse de ingrijire a pielii si de frumusete

Ajuta la ingrijireea gingiilor – prin cantitatea ridicata de vitamina C si prin anti-oxidanti pe care ii contine ajuta la intarirea gingiilor, povesteste medicul dermatolog  Dr. Deborah Jaliman.

Foloseste grapefruit-ul pe post de exfoliant natural – combina o lingura de coaja de grapefruit, cu o ceasca de migdale, sau ulei de susan, ½ ceasca de sare si o lingura de ghimbir proaspat ras, intr-un recipient de plastic etans. Se amesteca si se utilizeaza pe tot corpul. Trebuie sa tii cont de faptul ca amestecul contine sare, asa ca evita sa il folosesti pe fata, sau pe pielea proaspat rasa.  Daca este tinut in frigider, se poate folosi pe parcursul a trei saptamani.

Toner natural din grapefruit  - stoarce sucul de la un grapefruit intr-un castron. Apoi alege una sau doua  dintre urmatoarele plante pentru a spori efectul acidului citric: salvie, rozmarin, cimbru sau menta. Se toarna sucul de grapefruit proaspat stoars si se amesteca  cu una dintre plantele de mai sus intr-o sticla, apoi se lasa sa stea  cateva ore.  Ia un tampon de vata si intinde-ti amestecul pe fata fiind atenta sa nu atingi zona din jurul ochilor sau pielea sensibila.  

Loading...
Etichete
Comenteaza