Slăbeşte cu tinctură de soc! Cum se prepară şi indicaţii de administrate

Slăbeşte cu tinctură de soc! Cum se prepară şi indicaţii de administrate
Tinctura de soc poate fi aliatul tau in curele de slabire pentru ca ajuta la normalizarea greutatii corporale.

Mod de preparare:

Pentru a face acasa tinctura de soc culegeti fructele care nu au ajuns complet la maturitate, care au o culoare rosie spre violet. In cel mult 24 de ore de la recoltare, separati bacele de codite, spalati-le foarte bine, scurgeti-le de apa si zdrobiti-le cu o furculita pana devin ca o pasta.
Puneti intr-un tifon curat si stoarceti cu mana, prin presare pentru a obtine cat mai mult suc din fructe. Combinati apoi in proportia 1:1 cu alcool - 1 pahar de suc amestecat cu 1 pahar de alcool alimentar, dublu rafinat.

Pune capacul, inveleste borcanul in punga de hartie si lasa-l la macerat pentru 4-6 saptamani. Dupa aceasta perioada strecoara tinctura si toarn-o intr-o sticla inchisa la culoare (sau invelita, din nou, in hartie maro) si pastreaza tinctura la loc racoros si intunecos. Pastrata in conditii corespunzatoare, tinctura astfel preparata rezista pana la 2 ani.

Administrare 

Doza obisnuita, pentru intarirea sistemului imunitar sau pentru diverse afectiuni, este de 1 lingurita de tinctura de soc de trei ori pe zi pentru adulti si o jumatate de lingurita de 3 ori pe zi pentru copiii cu varsta peste 10 ani. Tinctura se ia pe stomacul gol, inainte de masa, iar pentru ca gustul e foarte intens si alcoolul se simte puternic, se recomanda sa o amesteci intr-un pahar cu apa.

Pentru accelerarea tranzitului intestinal se recomandă câte 2 linguriţe de tinctură diluate în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, înainte de culcare.
Pentru menţinerea greutăţii corporale în limite normale se recomandă câte 3 linguriţe de tinctură diluate în 100ml de apă (jumătate de pahar), administrate cu 10minute înaintea meselor principale

(sursa: frunza-verde.ro)

Loading...
Comenteaza