Supa de varză, super sănătoasă: te ajută să slăbeşti, detoxifică şi întăreşte organismul

Supa de varză, super sănătoasă: te ajută să slăbeşti, detoxifică şi întăreşte organismul

Dieta cu supă de varză. Dacă îți dorești de multă vreme să slăbești, însă nu ai reușit să ajungi la silueta ideală cu niciun truc, o soluție bună ar fi să încerci dieta cu supă de varză.

Bogată în vitaminele A, B, C şi E, varza este potrivită pentru persoanele anemice datorită conţinutului mare de clorofilă, care favorizează producerea hemoglobinei. Varza este benefică în cazul constipaţiei, al hemoroizilor, infecţiilor şi furunculelor, al cancerului de colon, al entorselor, arsurilor, inflamaţiilor, ulcerului şi tumorilor. De asemenea, calmează tusea, protejează inima şi combate alcoolismul, anemia, hemoragiile, guta, gastrita, sinuzitele şi ciroza. În plus, este recomandată în dieta diabeticilor. Vvarza are un conţinut ridicat de magneziu, calciu şi fier, contribuind astfel la remineralizarea şi revitalizarea organismului.

După dieta cu supă de varză, fă o pauză de câteva zile, apoi o poți ține încă o dată. Pe lângă varză, în supă se adaugă ceapă ardei, ţelină şi morcov. Se condimentează după gust cu sare, piperi, busuioc sau alte mirodenii după preferințe.

Trebuie să o ții timp de 7 zile și vei observa că vei slăbi din ce în ce mai mult.

AFLĂ AICI CUM SE ŢINE DIETA CU SUPĂ DE VARZĂ

Loading...
Comenteaza