Trainerul Soares-Szasz devine ambasador al Asociaţiei Salvează o Inimă

Trainerul Soares-Szasz devine ambasador al Asociaţiei Salvează o Inimă
Unul dintre cei mai cunoscuţi traineri din România, Lorand Soares-Szasz a devenit ambasadorul Asociaţiei Salvează o Inimă şi împreună vor avea misiunea de a salva copii născuţi cu malformaţii grave.

“Mi-a plăcut mult ce a realizat asociaţia. Au un sistem foarte transparent, în care ştii stadiul fiecarui caz, întelegi exact ceea ce se întâmplă cu banii pe care i-ai donat şi te bucuri, în timp real, de fiecare viaţă salvată.

Urmează să devin tată şi înţeleg acum şi mai clar ce misiune frumoasă au cei care salvează vieţile acestor copilaşi; aşa că nu am ezitat să mă alatur lor în această luptă şi să îndemn cât mai mulţi oameni să facă asta mai departe”, declară Szasz.

“Implicarea prietenului Lorand va aduce un mare plus de valoare organizaţiei noastre şi vom reuşi împreună să schimbăm vieţi. Multe dintre informaţiile legate de marketing pe care le-am notat la conferinţele susţinute de Lorand le implementez în strategia noastră de comunicare şi în sistemul de donaţii online”, spune Vlad Plăcintă, preşedintele asociaţiei.

Asociația a reușit să salveze peste 60 de copii cu malformații grave. La campaniile umanitare s-au alăturat 50.000 de persoane și companii românești și internaționale, înregistrându-se pe platforma pe internet donații de 600.000 de euro. Szasz a fost desemnat drept cel mai bun speaker din România la evenimentele Business Days şi este autor a patru cărţi despre afaceri.

Loading...
Comenteaza