”U” Cluj, meci cu miză mare la Viile Dejului

”U” Cluj, meci cu miză mare la Viile Dejului
”U” Cluj va da piept cu Viile Dejului, miercuri, în deplasare, de la ora 18:00, în etapa cu numărul 26 din Liga a IV-a.

Cu o victorie în partida de la Dej, Universitatea Cluj își va asigura matematic câștigarea seriei. Înaintea duelului de miercuri, "studenții" ocupă primul loc, cu 64 puncte, având un avans de 11 puncte față de Sticla Arieșul Turda și Olimpia Gherla (ambele cu câte 53 puncte). Echipa lui Marius Popescu are 21 victorii și un egal. Etapa trecută, "U" Cluj a trecut cu 5-1 de CS Florești pe Cluj Arena.

"Ne așteaptă un meci important, pe care trebuie să îl câștigăm, deoarece vrem să ne asigurăm cât mai repede câștigarea matematică a acestui campionat și să ne concentrăm cât mai mult pe cele două meciuri de la baraj (de promovare în liga a treia - n. red.), pentru care am muncit un sezon întreg. Asta nu înseamnă că nu vom da ce avem mai bun și în restul partidelor.

Jucăm pentru "U" Cluj și trebuie să dăm totul de la joc la joc. Dar întotdeauna meciul următor este cel mai important, respectiv cel cu Viile Dejului. Așteptăm fanii în număr cât mai mare pentru a ne susține așa cum au făcut-o mereu. Vrem să sărbătorim fiecare succes împreună cu ei", a declarat fundașul central Marius Ionescu pe fcuniversitateacluj.ro.

As Viile Dejului ocupă locul 11, cu 7 victorii, 4 egaluri, 12 înfrângeri și 25 de puncte. "Studenții" au făcut spectacol în tur, când s-au impus cu 10-0 pe Cluj Arena. Partida dintre "U" Cluj și Viile Dejului se joacă miercuri, de la ora 18:00, pe stadionul municipal din Dej.

Loading...
Comenteaza