2008: antrenori noi pentru Arieşul şi ISCT

2008: antrenori noi pentru Arieşul şi ISCT
Victor Roşca a revenit pe banca tehnicã a Arieşului Turda, înlocuindu-l pe Mircea Bolba în funcţia de antrenor. De asemenea, ISCT are un nou antrenor, Dorel Purdea, fost tehnician la FC Ghimbav în turul ediţiei de campionat. Acesta l-a înlocuit pe Alpar Meszaros care a ajuns în prima ligã, la Universitatea Cluj.

Dupã plecãrile masive din iarnã ale unor jucãtori importanţi din lotul Arieşului, tehnicianul Victor Roşca a recunoscut cã poartã discuţii cu alţi fotbalişti pentru a-i aduce la Turda, însã nu doreşte sã dezvãluie numele acestora pânã la semnarea contractelor de joc.

“Purtãm discuţii cu mai mulţi jucãtori, dar nu vã pot spune numele acestora deoarece vrem sã fim siguri cã vor ajunge la Turda. Bãieţii au început deja antrenamentele şi toţi sunt într-o stare fizicã bunã. Sper sã rãmânã aşa şi pe viitor deoarece pregãtirea de iarnã este una foarte importantã”, a declarat Victor Roşca, antrenorul turdenilor.

Acesta a programat un cantonament de zece zile la Bãile Sãrate Turda începând de miercuri, care va fi urmat de opt sau nouã meciuri amicale în compania unor echipe de liga a II-a şi a III-a.

Totuşi, Roşca a declarat cã este posibil ca echipa pe care o conduce ar putea juca meciuri de verificare şi în compania celor de la Gloria Bistriţa şi Universitatea Cluj. “O sã jucãm şi cu echipe din prima ligã din apropiere”, a mai spus Roşca.

 

Purdea, în locul lui Meszaros

 

Dorel Purdea, fost jucãtor cu peste 300 de meciuri în divizia A şi antrenor la Callatis Mangalia sau FC Ghimbav, îi va pregãti pe “sârmari” în returul ligii secunde. La reunirea lotului, pe lângã fotbaliştii din lot s-au mai prezentat în probe opt jucãtori, urmând ca la antrenamentele formaţiei sã se mai prezinte încã trei fotbalişti.

 “Au venit doi portari, care cred cã vor rãmâne amândoi. A mai venit şi Bogdan Pop, jucãtorul nostru care a fost împrumutat şi, de asemenea, vor mai veni trei fotbalişti în probe din zona Piteştiului”, a declarat Mihai Bordea, preşedintele celor de la ISCT.

La capitolul plecãri se numãrã cele ale lui Perianu la Oţelul Galaţi şi ale lui Perde şi Sântejudean la Universitatea Cluj, ultimul revenind la “U” dupã ce a fost împrumutat la Câmpia Turzii.

 

Cantonament la Poiana Braşov

 

Jucãtorii “sârmarilor” vor continua antrenamentele pe plan local, combinate cu o “dublã” amicalã contra celor de la TranSil Târgu Mureş. Pe 27 ianuarie elevii pregãtiţi de Purdea vor urca în cantonament la Poiana Braşov.

“Avem programat un cantonament la Poiana Braşov, însã am gãsit un hotel mai ieftin în afara staţiunii”, a mai precizat Bordea.

Ambele formaţii angrenate în liga secundã vor debuta în returul Ligii a II-a pe 1 martie, ISCT pe teren propriu contra celor de la FCM Reşiţa, în timp ce Arieşul Turda se va deplasa la Alba Iulia pentru confruntarea cu Unirea.

Loading...
Comenteaza