300 de juniori au încins competiţia la Sports Festival

300 de juniori au încins competiţia la Sports Festival
| Foto: Arhiva

Prima ediţie a Cupei Live4 Fotball la categoria U14 din cadrul Sports Festival a adunat la start un număr impresionant de participanţi.

Peste 300 de juniori au jucat fotbal pe terenurile din Parcul Iuliu Haţieganu, din Cluj, iar la finalul întrecerilor Someşul Satu Mare s-a dovedit a fi cea mai bună dintre echipe, învingând în finală 1-0, pe 'U' Cluj. Pe locul 3 s-a clasat Academia "U" Cluj. Daniel Petcu, manager al Grow, reprezentantul Federaţiei României de Fotbal la acest eveniment, a înmânat medaliile şi trofeele campionilor. 

'Competiţia a fost un mare succes, au participat peste 300 de copii, iar acest lucru ne face fericiţi, mai ales că meciurile s-au desfăşurat la concurenţă cu cele de la Campionatul Mondial din Rusia. Avem încredere că de aici pot pleca fotbalişti pentru loturile naţionale. Chiar s-a desfăşurat în aceste zile o selecţie pentru naţionala U15 la Tărlungeni, iar câţiva dintre copiii care au jucat aici, în partidele din faza grupelor, au plecat acolo, la trial', a declarat Daniel Petcu, oficial FRF, manager proiectului Grow.

Federaţia Română de Fotbal s-a implicat activ în evenimentele de la Sports Festival, atât în competiţiile destinate copiilor, cât şi juniorilor şi amatorilor seniori. "FRF a asigurat toată logistica necesară desfăşurării în condiţii optime a acestor competiţii. Vom continua implicarea în toate proiectele naţionale care dezvoltă fotbalul de bază", a mai spus Daniel Petcu.

Cel mai bun jucător al turneului se vede în naţionala mare

Competiţia destinată celor sub 14 ani a adunat la start sute de copii, dintre ei remarcându-se căpitanul învingătorilor, Raul Matioc. Mijlocaşul a mărturisit că visează să ajungă la echipa naţională a României peste câţiva ani şi în fotbalul puternic din Marea Britanie.

'Mă simt foarte fericit şi mulţumit că am reuşit să obţinem rezultate foarte frumoase la acestă competiţie. Locul 1 la Cupa Live4 Fotball este extraordinar. Am avut meciuri grele şi suntem fericiţi că le-am câştigat. Eu m-am apucat de fotbal la CINCI de ani cu gândul de a ajunge la echipa naţională a României peste ani şi la un club din Anglia. Idolul meu este Ronaldo', a declarat Raul Matioc, căpitan Someşul Satu Mare.

Loading...
Comenteaza