News alert Adio Champions League! CFR a fost eliminată de Malmo

Adio Champions League! CFR a fost eliminată de Malmo
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Clujenii au remizat în Suedia, scor 1-1, și vor evolua în turul trei preliminar al Europa League.

Cea de-a doua manșă a duelului cu suedezii a început tare, iar scandinaavii au trecut pe lângă gol încă din minutul 2. “Feroviarii” au replicat prin Țucudean, care și-a încercat norocul de la distanță. Jucătorii lui Malmo au încercat să se folosească de contraatac și au cedat inițiativa clujenilor. Totuși, în ciuda dominației și a posesie, CFR-ul nu a amenințat serios poarta scandinavilor.

Repriza s-a încins în ultimele 10 minute, iar Djokovic a deschis scorul din foarfecă în minutul 36. Câteva minute mai târziu, atacul lui Toni Conceicao a primit o lovitur grea, când Deac a ieșit accidentat. În prelungiri, Rosenberg a lovit bara, iar Țucudean a replicat imediat, dar CFR a intrat în avantaj la cabine, scor 1-0.

Suedezii au ieșit mai concentrați de la cabine, iar în primele minute ale actului secund au controlat partida în totalitate. Dominația s-a materializat în minutul 55, când Traustasson l-a învins pe Arlauskis cu o execuție de la mare distanță. După gol, scandinavii s-au așezat în defensive, iar în ciuda faptului că antrenorul clujenilor a mutat ofensiv, campioana nu a reușit să amenințe poarta adversă.

Șansele CFR-ului au fost afectate și în minutul 77, când Culio a primit al doilea galben și a fost eliminat. Astfel, partida s-a încheiat 1-1, iar clujenii au pierdut calificarea în turul al treilea al Ligii Campionilor.

Echipe de start:

Malmo: Dahlin – Larsson (’81 Vindheim), Nielsen, Bengtsson, Safari – Traustasson (’73 Lewicki), Bachirou, Christiansen, Rieks – Standberg (’61 Antonsson), Rosenberg

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Culio, Hoban (’64 De Luca), Djokovic (’58 Bordeianu)– Deac (’43 Mailat), Țucudean, Omrani

Pentru CFR urmează meciul cu Concordia Chiajna, din etapa a treia a Ligii 1. Partida va avea loc sâmbătă, 4 august, de la ora 21.

Loading...
Comenteaza