Alex Ioniță declanșează scandalul în Gruia. "Sunt de 10 luni la CFR şi deja am avut trei antrenori aici"

Alex Ioniță declanșează scandalul în Gruia. "Sunt de 10 luni la CFR şi deja am avut trei antrenori aici"
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Jucătorul, care a evoluat doar 524 de minute în 11 meciuri în acest sezon la "feroviari", a declarat că Edi Iordănescu trebuia să rămână pe banca tehnică și susține că nu a venit la CFR doar ca să stea în tribună.

"Am văzut că se vorbeşte după fiecare meci de alt antrenor, eu sunt jucător, trebuie să îmi fac treaba pe teren şi nu să comentez cine vine antrenor sau cine rămâne. Nu văd normal să se schimbe antrenorul foarte des la o echipă, dar, până acum, eu sunt de 10 luni la CFR şi deja am avut trei antrenori aici. Cred că domnul Edi Iordănescu trebuia să rămână atunci când a fost la CFR pentru că sunt sigur că făcea o treabă foarte bună, la fel cum a făcut şi la celelalte echipe la care a fost", a declarat vineri Alex Ioniță.

Fotbalistul a anunțat că nu este mulţumit de statutul de rezervă.

"Nu îmi convine că sunt rezervă, că prind puţine minute la CFR, am avut o parte de vină, o recunosc, dar sunt sigur că meritam mai mult. Nu am venit la CFR doar ca să stau în tribună. Aş fi nebun să spun că nu îmi plac condiţiile şi nu îmi plac banii şi nu am venit la CFR doar pentru asta. Am venit să joc, să mă impun la CFR, dar am întâlnit jucători foarte buni, este o echipă unită aici, mi-a fost greu să mă acomodez. Poate că dacă eram băgat meci de meci, chiar dacă nu am avut foarte multe reuşite, poate eram la alt nivel acum. Poate că am nevoie de mai multe meciuri chiar dacă nu sunt într-o formă foarte bună", a spus jucătorul venit la Cluj de la Astra.

"Am avut 83 de kilograme în vară, acum am 78,5, am slăbit 4,5 kilograme, chiar nu ştiu. Puneţi-vă în locul meu. Am venit la CFR, credeam că o să joc, aveam 10 goluri marcate la Astra cât am fost acolo, puteam să candidez la titlul de golgheter, iar când am venit aici nu am mai jucat. Pentru că nu făceam faza defensivă. Atunci când am fost adus probabil că se ştia că nu o fac foarte bine. Dar nu am ce să fac acum. Nu am dat prea multă atenţie pregătirii după ce am văzut că nu joc şi din păcate am ajuns să am kilograme în plus, să nu fiu pregătit" , a declarat Alexandru Ioniţă, potrivit telekomsport.

Loading...
Comenteaza