Alex Paşcanu, interviu în presa engleză: "La Cluj era Dan Petrescu. La Steaua nu ştiam cine este antrenor"

Alex Paşcanu, interviu în presa engleză: "La Cluj era Dan Petrescu. La Steaua nu ştiam cine este antrenor"
| Foto: TF-Images/Getty Images

Fundaşul care i-a costat pe "feroviari" 500.000 de euro a acordat presei engleze un interviu, după transferul de la Leicester la CFR Cluj.

Alexandru Paşcanu este internaţional U21 şi unul dintre cei mai promiţători tineri fundaşi din România.

"Am vrut să fac pasul la o echipă de seniori şi sunt foarte fericit că am avut şansa să merg la Cluj. M-au primit foarte bine, am început deja să mă antrenez cu ei şi abia aştept să-mi fac treaba aici. M-am gândit că este un pas înainte dacă merg acolo. Mi-am spus că trebuie să merge undeva unde să joc şi unde să am şansa să cresc", a spus fotbalistul în interviul pentru leicestermercury.co.uk.

Alex Paşcanu le-a explicat jurnaliştilor englezi de ce a ales să vină la Cluj, deşi a avut pe masă mai multe oferte, printre care și una de la vicecampioana FCSB.

"Am luat în considerare mai multe aspecte, de exemplu antrenorul. , despre care ştiam că este un antrenor de la care ai ce învaţa. La Steaua, nu ştiam cine este antrenor. Erau, de asemenea, pe o poziţie mai slabă în clasament. În plus, cei de la Cluj mă doreau de mai multă vreme şi asta m-a ajutat să iau o decizie. La Cluj există mai multă competiţie, dar asta mă ajută să mă dezvolt. Ăsta este un lucru bun, deoarece mă face mai puternic de fiecare dată când mă antrenez", a declarat Alex Paşcanu, citat de Prosport.

Loading...
Comenteaza