Alin Bondar, după victoria cu AHCM Slobozia: “Mergem la Roman cu gândul la victorie”

Alin Bondar, după victoria cu AHCM Slobozia: “Mergem la Roman cu gândul la victorie”

Antrenorul echipei de handbal feminin a fost bucuros după ce “U” Cluj a reușit să învingă penultima clasată din Liga Florilor, scor 22-20.

Bondar speră ca elevele sale să arate aceeași determinare și în ultima etapă și să reușească salvarea de la baraj. “Avem o echipă cu foarte mult suflet. Dacă am reuși să abordăm toate meciurile la fel cum a fost abordat cel de astăzi, cu siguranță am putea mult mai mult. Mergem la Roman cu gândul la victorie.

Este șansa noastră de a scăpa de baraj. Am vrea să luăm vacanță mai repede. Nu spunem că o să reușim 100%, dar o să avem aceeași atitudine ca și în meciul de astăzi”, a spus tehnicianul Universității la finalul partidei.

Extrema Abigail Vălean, marcatoare a golului care a stabilit soarta partidei, s-a declarat mulțumită după victorie, dar știe că urmează un meci greu la Roman. “Pentru noi e o victorie foarte importantă, a fost un meci cât o finală. Sunt trei puncte pe care ni le doream foarte tare.

Din păcate, am înțeles că Slatina a bătut la Roman, iar asta înseamnă că și următorul meci va fi o finală pentru noi. Victoria a fost adusă de toate fetele. Golul meu din final nu a contat, dar a fost liniștitor. Toate am luptat pe toată durata meciului”, a menționat jucătoarea.  

“U” Cluj va juca în ultima etapă a Ligii Florilor împotriva echipei CSM Roman. Partida e programtă sâmbătă, 19 mai.

Loading...
Comenteaza