Alpar Meszaros, demis de la Industria Sârmei

Alpar Meszaros, demis de la Industria Sârmei

Mihai Bordea, preşedintele celor de la Industria Sârmei Câmpia Turzii, l-a demis în cursul serii de luni pe antrenorul Alpar Meszaros (foto). Unul dintre motive a fost reprezentat de rezultatele nesatisfãcãtoare înregistrate de “sârmari” în acest start de campionat.

 

Adus în varã în locul lui Ioan Tãtãran, Alpar Meszaros nu a reuşit sã confirme pe banca tehnicã a ISCT-ului. A strâns doar 12 puncte dupã 12 etape. Postul sãu a fost pus sub semnul întrebãrii mai ales dupã ce în etapa trecutã ISCT a pierdut în deplasare la FC Târgovişte.

“Am renunţat la  serviciile antrenorului Alpar Meszaros deoarece avea stabilitã în contract o clauzã prin care trebuia fãcut un numãr de puncte pânã la iarnã. în acest moment nu mai putea sã-şi îndeplineascã acest barem. Pot sã spun cã nu am avut un start aşa slab de campionat de patru ani”, a declarat Bordea.

Conform unor surse apropiate clubului “sârmar”, unul dintre motivele renunţãrii la serviciile lui Meszaros a fost atacul pe care acesta l-a lansat la adresa arbitrajelor din ultimele etape, când ISCT a fost învinsã de Unirea Alba Iulia,  Arieşul Turda şi FC Târgovişte.

De asemenea, încã un motiv al demiterii ar fi fost înfrângerea de pe teren propriu de sãptãmâna trecutã, în faţa rivalilor de la Arieşul Turda. Pânã la gãsirea unui nou antrenor, de pregãtirea echipei se va ocupa Liviu Popa, fostul secund al lui Meszaros.

Urmãtoarea partidã pentru Industria Sârmei Câmpia Turzii este sâmbãtã pe teren propriu, când “sârmarii” vor primi vizita celor de la FC Caracal, singura formaţie din liga secundã care nu a înregistrat nici o victorie în 12 etape.

 

Corpodean a revenit la Arieşul

 

Nici Arieşul Turda, a doua echipã clujeanã angrenatã în Liga a II-a, nu este scutitã de scandaluri. Dupã ce duminicã şi-a anunţat demisia de la conducerea echipei, preşedintele Dorel Corpodean a revenit la sentimente mai bune, fiind rugat de consilierii locali sã rãmânã aproape de formaţie.

“Avem un meci foarte important duminicã, meci televizat, pentru prima oarã în istoria nostrã. Oamenii care conduc frâiele oraşului m-au rugat sã rãmân sã supervizez, sã nu se întâmple nici un lucru nedorit”, a spus Dorel Corpodean.

Meciul dintre FC Argeş şi Arieşul Turda se va disputa duminicã, cu începere de la ora 11.00, şi va fi transmis în direct pe Sport.ro.

Loading...
Comenteaza