Ameninţări şi cuvinte grele expediate de la Arad pe adresa “U”

Ameninţări şi cuvinte grele expediate de la Arad pe adresa “U”
Oficialii Universităţii s-au plâns că au fost înjuraţi şi ameninţaţi telefonic de o persoană din anturajul ACU Arad. Geta Onu a recunoscut, parţial, evenimentul.

Remus Câmpeanu, preşedintele Universităţii, a declarat pentru ZIUA de CLUJ că a primit un telefon de la o persoană care s-a recomandat că făcând parte din anturajul ACU Arad şi care l-a înjurat şi ameninţat timp de zece minute. De “tirul” arădenilor nu a scăpat nici antrenorul Dorinel Munteanu, acesta primind, la rândul său, partea de “urări”. Geta Onu, managerul arădenilor, a recunoscut că l-a sunat pe Câmpenu căruia i-a transmis că e “prost şi nesimţit”.

 

Fotbalul mioritic din liga secundă continuă să surprindă. Implicaţi în lupta pentru evitarea retrogradării, conducătorii şi oficialii Universităţii se lovesc de momente inedite şi neplăcute. în cursul zilei de ieri, Remus Câmpeanu, preşedintele Universităţii, a primit un telefon de la un personaj anonim, dar care s-a recomandat ca fiind oficial al ACU Arad, şi care l-a ameninţat şi înjurat.

 

“Un bărbat care mi-a spus că e de la ACU Arad m-a sunat şi m-a înjurat cum n-am auzit nici pe stadion. M-a făcut “troacă de porci” pe mine, pe familie şi pe toţi clujenii. Apoi mi-a spus să-i transmit şi lui Dorinel Munteanu câteva cuvinte din aceeaşi categorie. Am încercat să vorbesc cu el, dar n-a vrut să spună cine e. Ne-a transmis să avem grijă în ultimele etape”, a spus, încă marcat după telefonul primit, Remus Câmpeanu.

 

 Destinatar al cuvintelor “dulci” venite de la Arad, Dorinel Munteanu a preferat să nu dea atenţie unor astfel de practici. “Am vrut să sun înapoi, iniţial, dar nu-mi pun eu mintea cu astfel de oameni. Păi, numai un nebun care e vinovat se coboară la nivelul ăsta şi face aşa ceva. Eu nu am dat nume de echipe când am spus că există jocuri ciudate şi unele cluburi ne motivează financiar adversarii, dar se pare că ei s-au simţit. Cine e vinovat, de obicei reacţionează în astfel de situaţii”, ne-a declarat Dorinel Munteanu.

 

Supărările celor de la ACU se leagă de o serie de declaraţiile ale conducătorilor clujeni care au pus la îndoială victoria echipei lui Costel Bogoşel la Lupeni. “Eu cred că există şi alte “încercări” de a salva echipe, decât cele normale şi sportive. Am fost şi am rămas suspicios, mai ales după ce am văzut că s-a întâmplat la Lupeni”, şi-a menţinut opinia,Remus Câmpeanu. Reamintim că ACU Arad a învins pe Minerul Lupeni cu 2-1, marcând golul victoriei în ultimul minut. După meci, preşedintele Cornel Resmeriţă l-a concediat pe fundaşul Irina pe motiv că nu şi-a apărat corect şansele.

 

Contactată telefonic de ZIUA de CLUJ, Geta Onu, managerul celor de la ACU Arad, a reacţionat vehement şi i-a atacat “la baionetă” pe oficialii Universităţii. Onu nu s-a dat în lături de la jigniri, cuvinte precum “drogaţi” sau “nesimţiţi” fiind la ordinea zilei.

 

“Eu am impresia că cei de la “U” Cluj se droghează. Păi, doar nişte drogaţi văd la ACU Arad lucruri necurate. Eu l-am sunat pe Remus Câmpeanu care, în nesimţirea lui, vorbeşte despre lucruri pe care nu le cunoaşte. El e de o sută de ani în fotbal şi tot nu înţelege. Păi, dacă am reuşit să-i batem la “fundul gol” la ei acasă, ce să mai comenteze? Vă spun eu că le e frică. O să cadă în Divizia C pentru că nimeni nu-i iubeşte. Dorinel Munteanu să nu vorbească, el să antreneze. N-a demonstrat nimic până acum”, a atacat dur Onu. Conducătorul echipei clasate pe locul 15 în Liga a II-a, seria Vest, s-a referit şi la situaţia de la Lupeni, unde un jucător a fost concediat în urma meciului cu ACU. “Păi , ăia sunt mai proşti decât ăştia de la “U”! De ce nu fac scandal după meciul cu Drobeta, când au bătut 5-2!?”, a continuat Onu.

 

Aceasta şi-a încheiat “tirul” afirmându-şi public enorma satisfacţie în cazul în care “U” va retrograda. “Jiul, dacă joacă corect, bate la Cluj fără nicio problemă. Ei, oricum, se vor bate la promovare anul viitor. Sunt sigură că Jiul nu va face nicio concesie pentru că nimeni nu vrea ca “U” să rămână. Ei se cred mari şi tari, dar o să retrogradeze. Dacă aş putea ajuta o echipă, oricare, şi “U”, să rămână în liga secundă, să fiţi sigur că i-aş ajuta pe ceilalţi!”, a încheiat Geta Onu, un personaj care a apărut recent pe “tăpşanele” din eşalonul secund.

Loading...
Comenteaza