AMICAL: ”U” Cluj a remizat cu Luceafărul Oradea

AMICAL: ”U” Cluj a remizat cu Luceafărul Oradea
”U” Cluj a scos un egal cu Luceafărul Oradea (Liga a II-a), scor 0-0, sâmbătă, la Sânmartin, în cel de-al doilea joc de pregătire al verii.

Primele ocazii de gol au venit din partea gazdelor. Codoban (20) a scăpat singur cu Albuț, dar portarul "Șepcilor roșii" a respins balonul. 2 minute mai târziu, Roșu a șutat sub transversală, dar Albuț și-a salvat echipa și de această dată. Replica Universității a venit din partea lui Dorin Goga (32), care a tras puternic în transversală din centrul careului. Micaș (37) a pătruns apoi în careu, dar Poiană a respins balonul în corner.

În repriza secundă, orădeanul Păcurar a tras puțin alături de poarta lui Albuț, dintr-o lovitură liberă de la marginea careului (60). În minutul următor, Goga a ratat deschiderea scorului dintr-o situație similară. Ultima ocazie a meciului a aparținut Luceafărului, dar Dinu s-a întins și a respins mingea (87).

"Studenții" au încheiat, astfel, la egalitate al doilea amical al verii. În primul test, echipa lui Marius Popescu a învins-o cu 7-0 pe fosta adversară din Liga a IV-a, Sticla Arieșul Turda.

La finalul meciului, antrenorul orădenilor, Cornel Țălnar, a lăudat echipa lui "Papi". Țălnar a pregătit-o pe "U" în perioada 1997-98, respectiv 2009.

"U" e o echipă foarte bună, cu jucători care au experiență în prima ligă, Giurgiu, Goga, Abrudan, Lemnaru. Ambele echipe au practicat un joc foarte bun. Rezultatul este echitabil, chiar dacă noi am avut mai multe ocazii de gol ca ei. A fost un antrenament bun, contra unei echipe care va face 100% pasul spre liga a doua", a declarat tehnicianul Luceafărului pe pagina de facebook a Universității Cluj.

"A fost un test util, împotriva unei echipe cu jucători consacrați în Liga I și în Liga a II-a. Având în vedere că am făcut foarte multe schimbări și că suntem la început cu pregătirea, consider că ne-am prezentat bine, mai ales în primele 65-70 de minute. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor noștri cu experiență, dar și a lui Takacs, Onicaș, Lemac sau Cordoș, care, cred eu, vor avea un cuvânt important de spus în sezonul viitor.

Am reușit în această pauză competițională să încropim un lot destul de valoros, de echilibrat. Suntem pe un drum bun, sper să progresăm la organizarea jocului și la tehnică, iar suporterii să ne fie alături, la fel ca până acum. Așteptăm și celelalte partide de verificare, în care, probabil, voi alinia alte formule de echipă. Voi continua să le dau încredere celor tineri, avem 8-9 juniori care vor fi rulați la echipa mare și mi-aș dori să văd că au atitudine", a adăugat "Papi" pe site-ul clubului.

Următorul amical al ”Șepcilor roșii” este programat miercuri, de la ora 18:00, la Baza Sportivă "Clujana", cu Sănătatea Cluj.

Luceafărul Oradea - Universitatea Cluj 0-0

"U" Cluj (echipa de start): Albuț - Takacs, Abrudan, Cordoș, Irimie - Giurgiu, Micaș - Hordouan, Goga, Greu - Lemac. Antrenor: Marius Popescu

Au mai evoluat: Dinu, Onicaș, Ionescu, Moldoveanu, Lemnaru, Manu, Trancă, Salcău, Telcean, Hațiegan, Gîț, Băciuț, Hîmpea și Itu

Teren: Sânmartin, județul Bihor

Loading...
Comenteaza