Astana, un adversar redutabil pentru CFR Cluj. Bogdan Mara: “E o echipă puternică în Europa”

Astana, un adversar redutabil pentru CFR Cluj. Bogdan Mara: “E o echipă puternică în Europa”

“Feroviarii” au pierdut la limită, scor 1-0, primul meci din preliminariile Ligii Campionilor, pe terenul campioanei Kazahstanului.

CFR Cluj a început cu stângul noul sezon european, unul în care își propune să ajungă până în grupele unei competiții europene. Primul meci a adus și prima înfâgere, pe terenul sintetic din Kazahstan. Acum, trupa lui Dan Petrescu are de recuperat deficitul de un gol pentru a-și continua aventura europeană în cea mai importantă competiției continentală.

Bogdan Mara a tras concluziile după meciul cu Astana. “Am avut două ocazii extrem de mari. O echipă puternică, obişnuită pe acest teren sintetic. Ocaziile mari le-am avut noi. Cea a lui Culio a fost imensă; după am primit un gol după nişte devieri, un corner care nu spunea nimic. 1-1 era un rezultat diferit.

Emoţii normal că am, nu e deloc uşor, e un meci greu, avem nevoie de două goluri. E o echipă de nivelul lui Ludogoreţ, Steaua Roşie Belgrad, o echipă puternică în Europa. Eu vorbesc despre o echipă care, an de an, intră în grupele Europa League. 

A fost favorită, e normal. Am nimerit destul de greu, într-o deplasare cu o echipă puternică. Vom lupta şi ne vom juca şansa. Noi am ratat cu poarta goala şi din câţiva metri. Aici s-a făcut diferenţa, nu a fost o echipă mult mai bună. Mergem acasă ca să luptăm şi să învingem, nu e nimic pierdut”, a spus oficialul campioanei, pentru Digisport.

Returul dintre CFR Cluj și Astana se va disputa miercuri, 17 iulie. Până atunci, clujenii vor juca tot pe propriul teren, împotriva Politehnicii Iași.

Loading...
Comenteaza