Baschet masculin: U-BT primește vizita lui BCMU Pitești. "E o echipă solidă, care poate pune probleme la recuperare"

Baschet masculin: U-BT primește vizita lui BCMU Pitești.
U-BT Cluj primește vizita lui BCMU Pitești, miercuri, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor "Horia Demian", în cea de-a două rundă din faza secundă a sezonului regulat.

"Urmează meciul cu Pitești, singura echipă din (grupa - n. red.) 1-6 care a reușit să ne învingă în prima parte a campionatului. Este o echipă solidă din punct de vedere fizic, au jucători masivi, puternici, care pot pune probleme la recuperare, cred că sunt pe primul loc la recuperări în acest campionat, deci trebuie să ne concentrăm și să facem o treabă bună din acest punct de vedere. Evident, jucăm acasă, singurul nostru scop este să câștigăm acest meci, nu ne gândim la nimic altceva. Toată lumea este aptă, nu avem probleme medicale foarte mari, Roli, care nu a jucat la Oradea, a revenit de astăzi la antrenamente, el a avut o problemă cu stomacul, sper eu să fie totul în regulă cu el la ora meciului", a declarat antrenorul Universității, Mihai Silvășan.

U-BT este lider detașat în Liga Națională, cu 36 puncte, având 17 victorii și doar două înfrângeri, una dintre ele venind chiar cu Piteștiul, 72-73, în etapa a patra din prima parte a sezonului regulat. BCMU Pitești se află, în schimb, pe locul 4, cu 29 puncte, din care 10 succese și 9 eșecuri. În ultima rundă, "studenții" au câștigat cu 84-79 deplasarea cu CSM Oradea, în timp ce Piteștiul a trecut cu 72-67 pe propriul teren de Steaua.

U-BT Cluj - BCMU Pitești se joacă miercuri, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca. Cele două formații și-au împărțit victoriile în prima fază a sezonului regulat, 72-73, respectiv 77-68.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua meciului, între orele 15.00 - 19.00, la casa de bilete a Sălii Sporturilor "Horia Demian". Prețul unui bilet este de 20 de lei, iar elevii și studenții beneficiază de 50 la sută reducere, pe baza carnetului de elev, respectiv a cardului Omnipass, anunță site-ul clubului.

Loading...
Comenteaza