Boc, șef de galerie pentru Halep & Co, în Franța

Boc, șef de galerie pentru Halep & Co, în Franța
Edilul clujean s-a întâlnit la fața locului cu Stere Halep | Foto: GSP - Raed Krishan

Primarul Clujului, Emil Boc, se află în Franța pentru a încuraja echipa de tenis feminin a României în partida de de Fed Cup.

La ora 15:00 începe meciul Simona Halep (2 WTA) - Kristina Mladenovic (66 WTA), primul din semifinala Fed Cup dintre România și Franța. Partida va fi urmată de meciul Mihaela Buzărnescu (30 WTA)  - Caroline Garcia  (21 WTA). 

Cei 1.800 de români care vor fi prezenți în sală au pregătit și o scenografie care va fi afișată în momentul intonării imnului național. Show-ul va fi alcătuit din cartoane tricolore, deja așezate pe scaunele tribunei unde românii vor fi poziționați. 

În fața sălii Kindarena și-au făcut apariția suporterii români, în frunte cu primarul Clujului, Emil Boc, „înarmat” cu deja celebra lui tobă, conform GSP. Edilul ardelean a fost în centrul galeriei și la predenta confruntare din FED Cup, în Cehia, 3-2. Alături de Boc, și-a făcut apariția și Stere Halep, tatăl Simonei. 

„România, victorie!”, au scandat fanii „tricolori”. De partea cealaltă, gălăgioșii fani ai Franței au făcut azi ultimele repetiții pentru meciul cu România. Ei sunt recunoscuți pentru fanatismul cu care își susțin favoriții în meciurile de Fed Cup și David Cup.

 

Loading...
Comenteaza