Video Bodyguardul din Cluj care a ajuns noua stea a cricket-ului

Bodyguardul din Cluj care a ajuns noua stea a cricket-ului

Un român de 40 de ani care lucrează ca bodyguard în Cluj a ajuns, fără să vrea, noua senzație a internetului. Florin Pavel a devenit un model de urmat din Europa și până în îndepărtata Australie, iar postul american de televiziune CNN i-a dedicat un material în întregime.

Clujeanul a devenit, peste noapte, cel mai cunoscut jucător de cricket din România, conform Digi 24. El a ajuns o veritabilă vedetă mondială în acest sport (aproape inexistent în țara noastră), în urma viralizării unei postări publicate pe Twitter, în care românul era ironizat pentru stilul său neortodox de aruncare a mingii.

După ce pasionații de cricket l-au ridiculizat în fel și chip, Pavel, care practică acest sport de opt ani și este președinte al clubului Cricket România din Cluj, a recunoscut: „Da, stilul meu de aruncare nu e deloc unul frumos. Dar nu-mi pasă, pentru că iubesc cricketul”.

În urma aceste postări, toate ironiile s-au transformat în laude, iar toate vedetele internaționale ale cricketului au sărit în apărarea clujeanului, pe care l-au felicitat și încurajat pentru atitudinea afișată.

„De acord 100%! Cricketul este un joc minunat. Bravo și felicitări tuturor celor ca tine care practică acest sport. Mi-ar plăcea să reușim să ne vedem anul viitor. Dacă ai nevoie de un sfat sau ajutor din partea mea, dă-mi de veste!”, a declarat Shane Warne,  o legendă a cricketului australian.
 
Pavel a fost încurajat și de un fost internațional englez, Dimi Mascarenhas: „Vorbim despre primul jucător de cricket născut și crescut în România. Ar trebui să ne bucurăm cu toții pentru această extraordinară realizare”, a spus jucătorul de cricket din Anglia.
 
„De fapt asta e tot ce contează. Florin e acolo, pe teren, practică acest sport pe care îl iubește și acest lucru îi face plăcere, indiferent de ce cred unii despre asta. Asta e tot ce contează”, scriu jurnaliștii de la Fox Sports Australia.
 
Într-un interviu acordat pentru Liga Europeană de Cricket, Pavel a povestit despre cum a parcurs 500 km în nouă ore pentru a ajunge la o partidă de cricket care urma să se dispute dimineața. Echipa sa din Cluj participă la prima ediție a Ligii Europene de Cricket, alături de alte echipe din Italia, Spania și Olanda.

Loading...
Comenteaza