Care e favorita lui Păcurar la câștigarea Champions League. "E singura echipă care ar putea să reușească"

Care e favorita lui Păcurar la câștigarea Champions League.
Mijlocașul Universității Cluj, Alex Păcurar, are o favorită certă la câștigarea Champions League după stabilirea primelor 4 sfert-finaliste.

Fotbalistul de 35 ani a rămas puternic impresionat de calificarea spectaculoasă a Barcelonei, care a reușit să scoată, miercuri, PSG după o victorie cu 6-1 pe Camp Nou. În tur, catalanii pierduseră cu 0-4 pe Parc de Princes. Golurile formației spaniole au fost înscrise de Luis Suarez, Kurzawa (autogol), Messi (penalty), Neymar (dublă) și Sergi Roberto, în timp ce unica reușită a francezilor i-a aparținut lui Edinson Cavani.

"Eu sunt fan Barcelona și îmi place stilul lor, cu pase scurte și posesie prelungită. E singura echipă care putea reuși un asemenea miracol. M-am bucurat foarte tare de calificarea lor. Acest meci (cu PSG - n. red.) o să rămână în istoria fotbalului pentru totdeauna. Singurii care le-ar putea pune probleme sunt cei de la Bayern. Mi-aș dori ca cele două echipe să se întâlnească în finală și să ia Barca trofeul. Ar fi un meci foarte spectaculos. Și Borussia are un joc spectaculos, ofensiv, dar nu sunt la nivelul Barcelonei sau al lui Bayern, și nici măcar al Realului", a declarat Alex Păcurar pentru ZIUA de CLUJ.

Primele patru echipe care s-au calificat în sferturile Uefa Champions League sunt Real Madrid, Bayern Munchen, FC Barcelona și Borussia Dortmund.

Rezultatele înregistrare până acum în manșa secundă a sferturilor:

Napoli - Real Madrid 1-3 (1-3 în tur)
Arsenal - Bayern Munchen 1-5 (1-5 în tur)
FC Barcelona - PSG 6-1 (0-4 în tur)
Borussia Dortmund - Benfica Lisabona 4-0 (0-1 în tur)

Următoarele jocuri:

Juventus - FC Porto (marți, 14 martie, 2-0 în tur)
Leicester City - Sevilla (marți, 14 martie, 1-2 în tur)
AS Monaco - Manchester City (miercuri, 15 martie, 3-5 în tur)
Atletico Madrid - Bayer Leverkusen (miercuri, 15 martie, 4-2 în tur)

Loading...
Comenteaza