CFR Cluj a încercat să dea o lovitură de imagine. “Feroviarii” au negociat cu un component al “Generației de Aur”

CFR Cluj a încercat să dea o lovitură de imagine. “Feroviarii” au negociat cu un component al “Generației de Aur”
Anul trecut "feroviarii" au fost eliminați din competiție de luxemburghezii de la Dudelange

Campioana a încercat o mutare spectaculoasă la nivelul conducerii, însă cele două părți nu au ajuns la un accord.  

După ce aducerea lui Dan Petrescu, în două rânduri, s-a dovedit a fi un succes, iar clujenii au câștigat două titluri, conducerea formației din Gruia a încercat să îl convingă pe un coleg al lui Petrescu din “Generația de Aur” să semneze cu CFR. Conform GSP, Gică Popescu a fost ofertat de “feroviari”, însă fostul căpitan al echipei naționale a refuzat de mai multe ori propunerile conducerii campioanei. Motivul invocate de Popescu este relația special cu Gică Hagi, împotriva cărui nu poate concura.

Fostul căpitan al naționalei a vorbit despre tratativele avut cu CFR Cluj. “Da, a fost o ofertă de la CFR. Oferta era să merg la Cluj la pachet cu Dan Petrescu. Și m-a mai ofertat CFR și după. Mi-era imposibil! Imposibil! Nu pot să fiu contra lui Gică! N-am cum să lupt cu sentimentele! Când vine Gică în București, stăm seară de seară împreună, vorbim despre fotbal, vedem meciuri. Noi avem o relație aparte.

Hagi a făcut mult mai multe lucruri pentru mine, are un suflet incredibil! Nu voi uita niciodată cum s-a purtat cu mine, sunt lucruri imposibil de uitat. Dacă ești om. Dacă ești animal, ții mai mult la bani și treci peste. Pentru că sunt om, n-am avut cum să merg într-un club și să devin adversarul lui Hagi în campionat”, a spus Gică Popescu.

Loading...
Comenteaza