News alert CFR Cluj a semnat azi cu un câştigător al Europa League şi jucător de naţională

CFR Cluj a semnat azi cu un câştigător al Europa League şi jucător de naţională

Clujenii au bătut palma cu Săpunaru: fundaşul face vizita medicală şi va fi cel mai bine plătit fotbalist din România.

CFR Cluj continuă campania impresionantă de transferuri din această vară. După ce a adus deja şase fotbalişti, Supercampioana României şi-a completat lotul prin aducerea lui Cristi Săpunaru (34 de ani), fundaşul turcilor de la Kayserispor şi unul dintre preferaţii lui Edi Iordănescu. Căpitanul naţionalei vine în Gruia din postura de jucător liber de contract.

CFR şi Săpunaru au bătut palma, scrie DigiSport, care mai notează că fundaşul va deveni cel mai bine plătit fotbalist din România. Câştigător al Europa League cu Porto în 2011, Săpunaru face vizita medicală şi va semna cu echipa din Gruia, care îi va plăti un salariu între 350.000 şi 400.000 de euro pe sezon.

În plus, acesta va primi şi 200.000 de euro la semnătură.

Cristian Săpunaru vine din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit în această vară de Kayserispor, acolo unde a jucat în sezonul 2017-2018 sub comanda lui Marius Şumudică. Internaţionalul român a jucat ultima dată în Liga 1 la Astra Giurgiu, alături de care a jucat finala Cupei României în 2017.

Giuseppe De Luca, Robert Ndip Tambe, Andrei Radu, Adam Lang, Mate Males şi Cristi Manea, revenit pentru un nou împrumut de la Apollon Limasol, sunt transferurile făcute de CFR Cluj în această vară.

Sursa: Prosport.ro

Loading...
Comenteaza