TRANSFER BOMBĂ! “Feroviarii” îi fac loc în echipă unui fotbalist care a jucat în sferturi la Euro şi în optimi la Mondial

TRANSFER BOMBĂ! “Feroviarii” îi fac loc în echipă unui fotbalist care a jucat în sferturi la Euro şi în optimi la Mondial
| Foto: uefa.com

Campioana României este aproape de a realiza prima mutare importantă din perioada de mercato și se află în discuții cu un mijlocaș experimentat.

Remiza cu Hermannstadt din primul meci oficial al anului a tras un semnal de alarmă pentru formația din Gruia. Deși persoane din conducerea clujenilor au afirmat că “feroviarii” nu vor face transferuri, situația s-a schimbat radical.

Campionii s-au orientat repede și negociază cu un mijlocaș grec pentru a acoperi lipsurile din centrul terenului. Este vorba despre Giannis Maniatis, fotbalist cu o vastă experiență la nivel internațional și care poate evolua atât ca mijlocaș central, cât și ca fundaș dreapta.

Totuși, clujenii au concurență serioasă după ce și Aris Salonic, echipă din țara sa natală, s-a interesat de mijlocaș, notează pagenews.gr. Maniatis a jucat pentru reprezentativa țării sale în 50 de partide. Alături de echipa națională, a evoluat în sferturile de finală ale Euro 2012 și în optimile Campionatului Mondial 2014.

De-a lungul carierei, Maniatis a evoluat la trei echipe din țara sa natală, Panionios, Olympiacos și Atromitos. În străinătate, mijlocașul a jucat pentru Standard Liege (Belgia) și Alanyaspor (Turcia). Maniatis are în palmares șase titluri și trei Cupe ale Greciei, cu Olympiacos, și o Cupă a Belgiei, cu Standard.

Loading...
Comenteaza