CFR Cluj, dezavantajată de arbitri în cursa pentru titlu

CFR Cluj, dezavantajată de arbitri în cursa pentru titlu
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Principala contracandidată la campionat a clujenilor, FCSB, a avut arbitrajul de partea ei în play-off.

La finalul remizei cu Poli Iași, Dan Petrescu a criticiat dur arbitrajul și și-a anunțat retragerea de la CFR. “Sunt cărţile făcute, e clară situaţia. Îmi anunţ retragerea. Nu mai stau aici decât 3-4 meciuri. Poate dacă mă retrag şi eu, CFR va fi respectată. Eu nu mă simt respectat”, a spus antrenorul. Într-o statistică a erorilor pentru cele două echipe aflate în lupta pentru titlu, FCSB conduce cu 4-1, conform Prosport.

În meciul tur din play-off, încheiat 1-1, “feroviarii” au beneficiat de un penalty dictat greșit, dar li s-a refuzat un a doua lovitură de pedeapsă, care trebuia acordată. În duelul dintre FCSB și Astra, scor 3-0, roș-albaștrii au înscris dintr-un penalty acordat eronat, iar în meciul cu Viitorul, Budescu a egalat dintr-o lovitură liberă, care a fost dictate greșit.

În meciul care a atras critici din partea echipei din Gruia, cel cu Poli Iași, penalty-ul din care au egalat moldovenii a fost acrodat greșit de către Ovidiu Hațegan. Astfel, bucureștenii au beneficiat de patru greșeli de arbitraj, în timp ce formația lui Dan Petrescu doar de una.

Meciul direct dintre cele două echipe se va disputa duminică, 29 aprilie, de la 20:45, pe Arena Națională. FCSB ocupă primul loc în Liga 1, cu 42 de puncte, iar CFR se află pe poziția secundă la două lungimi distanță.

Loading...
Comenteaza