CFR Cluj încearcă imposibilul pe Celtic Park. Dan Petrescu: “Va trebui să avem puțin noroc în momentele cheie”

CFR Cluj încearcă imposibilul pe Celtic Park. Dan Petrescu: “Va trebui să avem puțin noroc în momentele cheie”

Formația din Gruia dispută cel mai important meci al sezonului, în Scoția, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

După 1-1 în tur, “feroviarii” și campionii Scoției se întâlnesc într-un duel decisiv pentru întregul parcurs european al celor două echipe. Celtic pare favorita clară, având în spate un public care va pune presiune pe elevii lui Dan Petrescu din primul până în ultimul minut. Totuși, clujenii speră într-un miracol pe Celtic Park, împotriva unei echipe care nu a mai pierdut pe propriul teren din luna februarie.

Deși e conștient că elevii săi nu sunt favoriți, Dan Petrescu crede în șansa echipei sale. “În primul rând trebuie să intrăm încrezători, să nu ne speriem de public, din contră, să ne dea un entuziasm în plus, să facem meciul vieții, și eu, dar mai ales jucătorii, pentru că eu nu pot intra în teren. Va trebui să avem puțin noroc în momentele cheie. Băieții sunt încrezători, din păcate lipsa lui Culio pe mine mă doare puțin.

Într-un meci ca acesta l-aș fi folosit, era un meci perfect pentru Culio, dar sper să nu-i simțim lipsa. Ar fi ceva extraordinar să ne calificăm, ceva fantastic! Sincer, prima sanșă o au cei de la Celtic, dar avem și noi șansa noastră, trebuie să o jucăm, iar apoi vedem în ce play-off mergem. Sper să fie cel de Champions League, nu de Europa League”, a declarat antrenorul.

Răspunsul a venit din partea căpitanului de la Celtic, Scott Brown, care a îndemnat la concentrare înaintea partidei. "Arătăm solid şi trebuie să arătăm acest lucru pe Celtic Park, dar nu vrem să părem foarte optimişti şi să credem că se vom califica. Băieţii din atac sunt în formă şi trebuie să ne asigurăm că o menţin. Partea bună e că nu doar unul sau doi jucători marcheză, ci sunt patru, cinci sau şase jucători care înscriu", a spus mijlocașul scoțian. 

Partida dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow se va disputa azi, de la ora 21:45 și va fi transmisă de Look Plus și Digisport 1.

Loading...
Comenteaza