CFR Cluj rămâne fără George Țucudean. Golgheterul “feroviarilor” va lua o pauză din cauza problemelor medicale

CFR Cluj rămâne fără George Țucudean. Golgheterul “feroviarilor” va lua o pauză din cauza problemelor medicale
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Atacantul campioanei va renunța pentru o perioadă la activitatea sportivă pentru a efectua mai multe investigații medicale.

Sosit în Gruia în iarna lui 2018, George Țucudean a fost cel mai bun marcator al echipei în ultimele două ediții de campionat și, totodată, golgheterul Ligii 1. Totuși, problemele medicale la inimă descoperite la finalul anului trecut l-au forțat pe atacant să piardă o bună bucată din returul stagiunii precedente, dar și din startul noului sezon. Fotbalistul a luat decizia să își întrerupă activitatea sportivă pentru o perioadă, în care va efectua mai multe investigații medicale. Anunțul a fost făcut de formația din Gruia.

“Atacantul nostru va lua o pauză de la activitatea fotbalistică! Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ținut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul își va lua o pauză pentru refacere și pentru a efectua câteva investigații suplimentare, care să-i ofere garanția că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel.

Noi, toți cei din familia CFR, suntem și vom fi mereu alături de Țucudean și îl vom susține în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că “Țucu” va reveni mai puternic în iarbă și că ne va ajuta în continuare să câștigăm trofee. Și-a adus contributia de atâtea ori prin golurile sale în obținerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el.

Multă sănătate, "Țucu"! Te așteptăm din nou în Gruia!”, e mesajul transmis de clubul clujean. Țucudean a înscris de 27 de ori în cele 59 de meciuri disputate pentru CFR Cluj, reușind să câștige două titluri de campion și două titluri de golgheter în Liga 1.

Loading...
Comenteaza