Conceicao, precaut înaintea primului meci din 2019: “Sper ca echipa să joace inteligent, fără greşeli”

Conceicao, precaut înaintea primului meci din 2019: “Sper ca echipa să joace inteligent, fără greşeli”
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

După un cantonament din care s-au întors neînvinși, "feroviarii” reîncep campionatul cu un duel împotriva celor de la Hermannstadt.

CFR Cluj s-a întors din Turcia, iar antrenorul Toni Conceicao speră ca elevii săi să continue forma bună din finalul anului trecut, dar și din meciurile de pregătire. Clujenii au un avans de șase puncte în fruntea Ligii 1, pe care doresc să și-l păstreze până la intrarea în play-off.

Antonio Conceicao a prefațat primul meci oficial al anului. “Au fost două săptămâni normale de pregătire, însă au fost mici probleme cu vremea, a plouat destul de mult. Noi am reușit să ne pregătim bine pentru startul campionatului și îmi doresc foarte mult ca jucătorii să fie concentrați pentru că ne așteaptă un meci greu.  

Întâlnim o echipă foarte bună și foarte bine organizată. Am urmărit ultimele lor jocuri și au demonstrat asta. Sper ca echipa noastră să joace bine, să joace inteligent și să nu facem greșeli. Știm că Hermannstadt e o echipă care profită de greșelile adversarilor”, a declarat portughezul.

Antrenorul a vorbit și despre fotbaliștii pe care nu se va putea baza în duelul cu sibienii. “Avem doi indisponibili, Mureșan și Culio, care sunt suspendați. Vom apela la jucătorii care sunt pregătiți să le ia locul și vom încerca să alcătuim cea mai bună echipă. Males și Hoban încă sunt în perioada de recuperare”, a precizat Conceicao.

Partida dintre CFR Cluj și Hermannstadt se va disputa sâmbătă, pe de la 20:00.

Loading...
Comenteaza