Concurs internaţional de ATV-uri şi motociclete, la Muntele Băişorii VIDEO

Concurs internaţional de ATV-uri şi motociclete, la Muntele Băişorii VIDEO
Împătimiţii sporturilor extreme sunt invitaţi în perioada 25-28 aprilie, la Muntele Băişorii unde va avea loc a şasea ediţie a concursului off-road de ATV-uri şi motociclete "Vânează Lupul".

Sezonul de concursuri pe ATV începe, ca în fiecare an, cu deja clasicul "Vânează Lupul".

"Nu există în lung și în lat un traseu off-road mai solicitant decât la categoria Extreme. Însă pentru piloții cu mai puțină experiență, pentru Quad-iști sau pentru tot mai des întâlniții UTV-iști, ca de fiecare dată, traseele special amenajate vor fi salvate pe GPS-uri", se arată într-un comunicat remis presei.

Cea mai importantă noutate a competiţiei din acest an este introducerea noii clase, moto Hard Enduro. Piloții pe 2 roți și cei pe 4 roți se vor întâlni însă doar la start și la sosire. Dacă concurenții pe ATV, QUAD și UTV se vor plimba prin sălbăticie timp de 4 zile, motocicliștii vor avea parte de această distracție doar 2 zile, la 2 categorii. De altfel, traseele moto vor fi marcate, însă piloții pe 4 roți vor trebui să se orienteze după GPS.

Taxa de participare, 160 de euro pentru ATV-iști, Quad-iști, UTV-iști respectiv 80 de euro pentru motocicliști, include pregătirea traseelor, obținerea abrobărilor, ambulanță şi premiile date la finalul concursului.

 

Loading...
Comenteaza