CSU Craiova, pe urmele CFR Cluj

CSU Craiova, pe urmele CFR Cluj

Schimbare de antrenor la Craiova: italianul Devis Mangia a fost dat afară de la CSU Craiova.

Rezultatele din turul de play-off înregistrate de Universitatea Craiova şi posibila ratare a ambelor obiective, Campionatul și Cupa României, l-au costat pe Mangia postul de antrenor.

Îl salutăm pe Devis Mangia și îi urăm succes mai departe. Devis a fost antrenorul Științei în ultimele două sezoane, reușind să claseze echipa pe podium după 23 de ani de așteptare și să obțină Cupa României după 25 de ani. Devis Mangia rămâne prietenul nostru și, așa cum a declarat domnia sa, un susținător al Științei pentru totdeauna”, se arată pe site-ul lui CSU Craiova.

Oltenii au optat pentru o variantă surpriză pentru a-l înlocui. Potrivit unui comunicat oficial, Corneliu Papură se va ocupa de pregatirea echipei în acest final de sezon. Deși are licență Pro, Papură dispune de o experiență limitată în antrenorat și nu are rezultate notabile.

"Corneliu Papură este, începând de astăzi, noul antrenor al Științei. Component al echipei care a câștigat eventul din 1991 și al echipei naționale la Campionatul Mondial din 1994, e absolvent al licenței UEFA Pro și lucrează în cadrul clubului din 2013, având, pe rând, rolul de antrenor al echipei mari în Liga 2, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii și Juniori, director sportiv".

Loading...
Comenteaza