News alert Cu cine vom juca în PRELIMINARIILE EURO 2020

Cu cine vom juca în PRELIMINARIILE EURO 2020

Spania, favorită certă! Cu cine ne luptăm pentru locul 2.

România a fost extrasă în grupa F. Adversarele "tricolorilor" sunt Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe și Malta. De departe, favorita grupei este Spania, deținătoarea a trei trofee continentale. Cu Suedia și Norvegia ne vom lupta pentru poziția a doua. Doar primele două locuri duc la EURO.

”Bine că nu am cazut în alte grupe, din punctul meu de vedere erau altele mai grele. Sunt echipe cu care oricând poți să joci de la egal la egal. Nu trebuie să facem o tragedie din grupa asta. Mi se pare că poți să te bați cu toate echipele din grupa F, probabil cu Spania e mai greu, pentru că e o echipă care în competițile majore a fost mereu una dintre favorite. Am picat cu echipe de la extremitățiile continentului, au stiluri diferite fiecare” a declarat Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal la TV Digi Sport.

Bucureştiul (Arena Naţională) va fi gazda a patru meciuri de la turneul final aniversar de peste doi ani, 3 partide din cadrul Grupei C (14, 18 şi 22 iunie) şi o optime de finală (29 iunie).

România și Spania puneau la cale un amical important. ”Am vorbit cu Cosmin Contra chiar ieri, știu tot istoricul lui din Spania. Acum nu se mai pune problema unui meci amical, trebuie să ne concentrăm pe meciurile din preliminarii” a adăugat și selecționerul Spaniei.
 

Loading...
Comenteaza