Curtis Millage, gest de suflet pentru copiii nevoiași

Curtis Millage, gest de suflet pentru copiii nevoiași
Baschetbalistul echipei "U"-BT a dăruit cadouri copiilor din localitatea clujeană Șardu.

Sportivul are o școală de baschet în Statele Unite, prin intermediul căreia desfășoară acțiuni similare. Tinerii au fost invitați de american să asiste la ultima partidă din acest an a formației clujene, programată marți, în Sala Polivalentă, cu BC Mureș. Meciul începe la ora 18:45 și va fi transmis de Digi Sport 2. 

"Am vrut să acord un mic ajutor și puțină dragoste copiilor mai puțin norocoși care nu au familie, să le arăt că celorlalți le pasă de ei, că nu contează etnia, sexul sau meseria omului. Ca baschetbalist profesionist, sunt binecuvântat să fac ceea ce fac, dar sunt un om obișnuit și încerc să îi ajut pe cei din jurul meu, să îi fac să zâmbească și să aibă încredere în ei.

Viața este grea, însă trebuie să luptăm pentru visele noastre, să nu ne lăsăm niciodată bătuți. Nu fac aceste lucruri pentru publicitate, ci pentru că am o inima mare și îmi pasă. Dacă pot să ajut, voi face tot ce îmi stă în putință să o fac. Ajut jucători din licee, dar și adulți, în pregătirea baschetbalistică, atât individual, cât și în grupuri. Sloganul nostru este «Minte, Corp, Credință»!", a declarat baschetbalistul, pentru site-ul oficial al clubului

Website-ul școlii sale este millagepeople.com.

În altă ordine de idei, "U"-BT n-a avut emoții, vineri, în derby-ul orașului, cu Universitatea. Elevii lui Marcel Țenter s-au impus cu 108-70 și au urcat pe locul 7, cu 16 puncte. De cealaltă parte, echipa Clubului Sportiv rămâne ultima în clasament, fără victorie după 11 meciuri. 

Loading...
Comenteaza